Pandoran lippaasta otettua

Positiivareilta kopsattua:

INSPIROI IHMISIÄ
Inspiroi ihmisiä, älä motivoi. Motivaatio on väliaikainen jaulkopuolinen kiihoke, inspiraatio on aivan eri asia. Kun inspiroit toisia,saat valon syttymään heidän sisäänsä. Auta heitä ymmärtämäänomat voimavaransa ja autat heitä muuttamaan uskomuksiaan, jotka tukevatheidän pyrkimyksiään.
Voit antaa kaverille kalan tai opettaa hänet onkimaan.
-Jussi

Niin, Inspiraatio on se, mikä iskee ja vie mukanaan. Motivaatio tulee ja menee, yleensä menee.
Ja silmät avoimina kun kuljemme, emmekä tuijota vain yhtä ainoaa asiaa, voimme saada useampia uusia asioita innoittajaksemme. Tai ihan vaan yllättäen avuksemme. Jos esimerkiksi etsimme vain yhtä ainoaa mutteria, millä jokin asia on kiinni, voi olla, ettemme koskaan löydä sitä kiinnikettä. Ehkäpä se ei olekkaan mutteri, vaan vaikkapa sarana, naula tai jokin muu asia. Tai kun etsimme vaikkapa helpointa reittiä perille, voisi se pitempi ollakin nopeampi ja helpompi.

Minua inspiroi netistä löytämäni kuvat pandorahelmistä. Haaveilin jo kauan haluavani tehdä sellaisiakin koruja. Teinkin jo aiemmin rannekorun ja kaulakorun ja koska niillä oli kysyntää, tein nyt pari rannekorua lisää. Ideanahan näissä on se, että korusta voit ottaa pois tai lisätä pandorahelmiä mielesi mukaan!


Tumma koru sisältää 2 tavallista ja yhden roikkuvan helmen. roikkuvan kasasin itse.


Ja rannekorun pituutta voi säädellä jatkoketjun avulla.


Valkoisessa pandorakorussa on aivan sama periaate.


Tässä korussakin on itserakentamani roikkuva helmi. Uniikkeja siis jälleen nämäkin korut!

Kommentit

Rouva A sanoi…
Taisin tuolla facebookissa innostua liikaa; luulin että nämä ovat kaulakoruja. En mä rannekoruista niin välitä, vaikka kauniita toki ovat!
Nanna sanoi…
Ihania koruja:)
Blogissani on sinulle jotain...