Askarteluhuoneen säilytysratkaisuja


Aikaisemmin esittelin synttärilahjani, eli askarteluhyllykön. Ikean mallistoa ja aivan ihana minun tarpeisiini.
Nyt sitten olemme alkaneet hommaamaan ovia ja laatikoita. 


Kaksi ovea on jo paikoillaan ja yksi iso laatikko. TYKKÄÄN!
Tuohon laatikkoon mahtuivat kaikki lahjapaperit, tapetit, kankaat ja harsot. Eikä ole epäsiisti läjä.
Ovien taakse kätkeytyvät epämääräiset rojulaatikot yli-isoja askartelumatskuja, helmitaulu, narulaatikko yms.
Ikeassa nuo ovet ovat 10 euroa kappale, laatikot noin 5€ ja laatikostoja saa 15 eurolla. Itse hommailen niitä pikkuhiljaa, koska saan lahjakortteja Ikeaan palkaksi nettitöistä.

Lokerikkoon olen jemmannut korttipohjat, pahvit, tarrat, pikkukuviot, stanssatut kuviot, leimakuvat, lehtikuvat, postikorttikuvat... Kaikkea sellasta paperitavaraa, mutta ei pohja/kuvio/yms papereita. 


Säilytyksessä olen hyödyntänyt kaikkein sopivimmat pahvilaatikot. Olisin päällystänyt ne yhteneviksi, ellei olisi ollut suunnitelmissa tämän hyllykön kasaaminen. Siispä laatikot ovat naturellisti vielä, kunnes joutuvat pois, atc-pohjiksi.
Nuo kuvioleikkurit pääsevät vielä joskus laatikostoihin kauniisti esille.


Kenkälaatikkokin on vielä tällä hetkellä säilytyslaatikkona. (Sain tuon postin kautta. Siksi repeytynyt). Lopulta tuo laatikko saa päällysteen ja ehkä jotain muutakin. ;) Ja noita valkoisia valkosipuliämpäreitä löytyy. Ne ovat yhteneviä keskenään ja sopivia säilyttää vaikkapa pusseja, leimailutarvikkeita yms.


Paperit minulla on siististi skräppikansioissa tallessa. Jämäpaperit ovat ainoastaan laatikossa. Pysyypähän paperit suorina ja siisteinä. Niin ja aaltopahvit, kuultopaperit, silkkipaperit, yms paperit kuin paperit. Kansioissa minulla on atc-kortitkin. Omat ja toisilta saadut. Samoin myynnissä olevat postikortit. 

Tällaisiin kuviin, hulppeeta viikonlopp
Viltsu

Kommentit

Nanna sanoi…
Tosi hieno säilytysratkaisu! Meillä on itseasiassa samaa sarjaa (valkoinen) oleva tv-taso josta on tehty väliseinä olkkarin ja makkarin väliin. Ja askartelunurkassani on 8 laatikoston samaa sarjaa oleva hylly,sinne mahtuu tosi paljon tavaraa ja kaikki on siististi piilossa.
Askartelutavarat vievät paljon tilaa ja kiva kun ovat järjestyksessä ja niille on oma paikkansa:)
Meillä tämä on 16-osainen. Just sopiva mulle. Mahtuu materiaalit ja harrastekirjallisuus sekä onhan tuolla myös lehtiä ja joulukalenterin luukkujakin jemmattuna. Tykkään kyllä. Ei ollut ollenkaan hullumpi hankinta. Ja jos tarttee lisää tilaa, saa samaa sarjaa pienempiä osia tosiaan. Kätevää!