Tulkoon joulu

It´s all about vintage!

Tässä viehättävässä vintage-aiheisessa atc-kortissa pohjapahvia on hyväksikäytetty kuultamaan punaista joulun sanomaa.  Tausta on tehty itse valkoisesta paperista ensin leikkaamalla boordileikkurilla 2 sivua, sitten Distress ink-leimatyynyillä 2 eri sävyä ja vielä oranssilla pikkuleimasintyynyllä sipaus. sitten hopean väristä kakkupaperia palanen, mikä sattui olemaan tallessa. Reunat ressasin pohjasta.
Päälle tein tagin valmiista kuvasta, kirjoitin pikkuviestin ja ressasin reunat. Tagin kiinnitin ylälaidasta teemaan sopivan värisellä haaraniitillä ja alaosasta kahdella 3D-tarrapalalla.
Lopuksi liimasin oikeaan ylänurkkaan 3 helmen puolikasta.



Tein myös tulitikkuaskiaskartelua tänään. Tämä ei liity aiheeseen, mutta jouluinen tämäkin.

Mikäpä muukaan askin kuvaksi kävisi, kuin liekehtivä lyhty ja joulun tullessa myös joulukoristelu.


Tässä työssäni tein pahvista ja kirjoituskuvioidusta paperista kummastakin 2 saman muotoista ja kokoista kuvioitua palasta.

Liimasin 1 pahvin+1 paperin yhteen, ja sama toiselle parille, ja reunat käsittelin ruskealla Distress Ink-leimatyynyllä.

Askartelin toiselle kuvioidulle palaselle 3D-kuvan.


Liimasin tulitikkuaskin palasten väliin. 

Ompelin askiin etupuolelle helmen, johon liitin toisen, isomman helmen, johon liitin pienen joulukellon. Vetonuppi on valmis. ;)


Annoin askin kuivua ja siinä se sitten on. Valmis tulitikkuaski joulun tunnelmissa.






Kommentit

Anonyymi sanoi…
thanks for join in at It's all about the Vintage
Elma
Sanna Saksija sanoi…
Yksinkertaisen kaunis joulutervehdys tuo ATC:si. Tikkuaskissa vedin on hauska yksitysikohta. Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme!
Sande sanoi…
Upeita töitä!
Kiva, kun osallistuit haasteeseemme ja onnea arvontaan!
Nonni sanoi…
Kauniit värit joulu-atc:ssasi ja ihana tuo vintagepukki! :) Terkuin Nonni/ GDT It's All About The Vintage And Beauty Challenge
Unknown sanoi…
Voi,molemmat on niin kauniita! Ihastuttava tuliikkuaski! kauniit värit ja ihanatt kuvat! Kiittos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen! Onnea arvontaan!
Sanna, kiitos itsellesi palautteesta!
Sande, kiva osallistua mukavaan haasteeseen