luukku 6




6.12.2012 on maamme itsenäisyyden päivä. Sen kunniaksi soitetaan tähän hetkeen sopiva kappale ja hetkeksi ollaan vaan, rauhassa, hiljaa.


Ja jos lisää haluat kuunnella aiheeseen sopivaa musiikkia, niin tässä muutama linkki lisääkin.









Kotin nimi on "Houkutellaan kissa esiin kortissa".
Ja todellakin, tonttumuori houkuttelee kortin päällyspaperin alta esille kisulia. Samalla alta pilkottaa muita asioita ja tupsahtipa joulun enkelikin kortista ilmaan jouluiloa toivottelemaan. Mitähän tuolta raosta tuleekaan vielä, ennenkuin kisu saadaan esille ja pois sieltä? ;)




Eilen leimasinten musteet pääsivät esittelyyn. Tänään esittelen omat säilytyssysteemini leimasimille ja leimasinväreille. Onpa joku ottanut malliakin tästä, jo aiemmin, joten toki näytän teillekin.




Yksi laatikko sisältää puukantaisia leimasimia, tyynyjä ja tuo Quelle-purkki on sieni! Käytän sitäkin näissä hommissa.


Toisessa laatikossa taas on pinossa cd-koteloita ja muita koteloita. Kaikki täynnä akryylileimasimia. Nämä laatikostot ovat näppäriä. Kaikilla oma paikkansa, eivät ole päällekkäin ja saan otettua helposti sen, minkä tarvitsenkin.


Osa akryylileimasimista on tosiaankin tällaisessa muovisessa rasiassa. Tuo rasia oli alunperin Big shotin leikkuulevyjen myyntipakkaus. Mitä sitä suotta heittämään hyvää pakkausta roskiin. ;)


Ja sitten vanhat cd:t ovat askartelutarvikkeissa, joten kotelot joutivat myös leimasimille. Kansikuvana on ne kuviot, mitkä leimasimet se kotelo sisältää.


Ota, käytä, puhdista ja laita takaisin. Näppärää!

Ja kaiken takana on siis kaappi ja sen laatikostot! 

P.s. Lävistäjillä ja leikkureilla on samalla tavalla omat laatikkonsa. ;)




Kommentit

Sisko sanoi…
Hauskan kortin teit tähän luukkuun! Kissaa etsitään ja muuta kaikkea löytyy vaikka kuinka! Anni Tannikin.
Aloin miettiä, että olenkohan tehnyt ihan väärin kun säilytän noita Distress Inkejä ylösalaisin? Hyvältä näyttää tuo varastointisi.
Vilimarika sanoi…
Minä en tiedä kaikkia jekkuja ja sääntöä,joten en sitäkään, mitenpäin leimatyynyjä pitäisi säilyttää. Joku viisaampi kertokoon sen.
kotilaiska sanoi…
Voi kun sinulla on ollut taas antoisa ja puuhakas päivä, kaikenlaista kivaa olet saanut ja väkästänyt. Hyvää itsepäisyyspäivän iltaa sinulle
kotilaiska sanoi…
Voi kun sinulla on ollut taas antoisa ja puuhakas päivä, kaikenlaista kivaa olet saanut ja väkästänyt. Hyvää itsepäisyyspäivän iltaa sinulle