2013


Annan menneiden mennä muistojen kirjaan.
Hymysuin voin sitä joskus lukea.
Avaan uuden sivun tulevaan.
Samoin sydämeni ja mieleni kaikkeen uuteen ja ihanaan.
Kaikkeen sokeriin ja suolaan, 
mitä uusi vuosi tuokin tullessaan.
Hyvää uutta vuotta!

Vilimarika


Päivä on ollut räntäsadetta puolillaan, mutta toiseen puoleen on mahtunut lämmin sää ja ulkoilua. Lisäksi yöunet olivat syvät ja rentouttavat. 

Eilen menimme kaupungille tarkoituksena katsella kaupungin raketteja. Olipa huonosti informoitu, minne päin ne raketit ammutaan ja mistä näkyvät, sillä me ja niin moni muukin porukka olimme valppaina ihan siinä viereisellä kentällä, josta rakettien luulisi näkyvän parhaiten.


Toisin kuitenkin kävi. Näimme vain välkkyvän taivaanrannan jostakin puiden takaa. Kuulimme kovaa pauketta. Ei yhden ainokaista rakettia! 
Mutta onneksi vain kaupungin omista kyse, sillä näimme sitäkin enemmän sitten yksityisten ihmisten ampumia raketteja. Olivat kauniita!


Meillä oli mukanamme lämmintä glögiä ja kaivelin taskustani suklaamakeiset ja kysyin Muruselta, haluaisiko hän aloittaa kanssani uuden, makean vuoden? Oli eka, että HÄH? sitten sai namin, ja oli, että JOO. ;) Ja tokihan siinä niitä muita raketteja katsoimme sylikkäin, lumikinoksen edessä... Hmm.. vai mikä se kinoksessa olikaan hautautuneena? ;) Kaikkea sitä lumen alta tuleekin esille sitten keväällä...
Niin moni perhe oli pettyneen oloisia taapertaessaan pois kentältä, mutta mepä emme olleet pettyneitä kuitenkaan, vaan nautimme ne glögimme ja ajoimme kotiin jatkamaan vuoden vaihdetta. Väsymys painoi jo kovastikin. 


Yksi asia minulle tuli mieleeni siellä kentällä... 

ÄLÄ SYÖ KELTAISTA LUNTA!

Surullista oli katsoa paluumatkallamme vastaan ajanutta hälytysajossa olevaa ambulanssia. Niin turhauttavaa, niin surullista!
tokihan voi olla kolarikin tms mutta pahoin pelkään, että jokin ilotulitehomma kuitenkin? Miksi ei olla suojalasien kanssa? Miksi juodaan liikaa? Miksi ei olla varovaisia? 
Ja juu, vahinkoja sattuu ja on niitä ei-itsestä-johtuviakin juttuja.

Vuosi on nyt virallisesti vaihtunut vuodeksi 2013.
Lupauksia en sinänsä tehnyt, mutta ajatuksia, joita voisin tehdä on liuta.

* hemmottele Murusta enemmän

* askartele jotain uutta

* pidä huolta itsestäsi

* muista yllättää ystäviäsi

Ja lopuksi meille kaikille ajatuksen aihetta.



Kommentit