INSPIRATION: Säilytysratkaisuni




Muistatte varmaankin, kun esittelin teille kukkaset ja lehdet tällaisessa kerros-pikkuleipälautasella. Mielestäni aivan mahtavan hyvä idea, sillä näin löydän sopivan kukan heti ja tilaakaan ei vie paljoa pöydällä. Samalla ahtaan purkin kätköistä löytyi sellaisia kukkia, joita en edes muistanut olevankaan olemassa.

Nyt se samainen lautanen on päätynyt kukkasineen Ikean pyörivälle lautaselle ja lautasen keskelle. Sitten vaan reunoille Ikeasta hommaamiani pikkuisia lasipurkkeja ja myöskin kierrättäen pikkuisia marmeladi- ja hillopurkkeja. Noihin purkkeihin olen järjestellyt koruiluun tarvittavia juttuja, kuten kidehelmiä yhteen, kirkkaat siemenhelmet yhteen, fasettihelmet yhteen.... 

Ja todellakin tuo puinen lauta PYÖRII! eli jos se tarpeellinen purkki on siellä toisella reunalla, ei tartte vaivautua ja nostaa ahteria penkiltä joka kerta, vaan otan ja pyöräytän sitä lautaa ja kas, siinä se oikea purnukka onkin. :) 

Ja jos haluat nähdä muita säilytysratkaisujani, joita jo aiemmin esittelin, niin 




Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Minulla on tuollainen ikean pyörivä.Olen sitä viskonut paikasta toiseen kun en ole tiennyt mitä sillä tekisin. Tässä hyvä idea.Kiitos.