Tunnustus


Sain tällaisen tunnustuksen, jossa pitää kertoa 7 asiaa itsestäni samalla. Jotain sellaista, mitä en ole vielä kertonutkaan. Hmm... Mistähän aloittaisin?

1. Minun yksi paheistani on puolukkasurvos/hillo. voisin syödä sitä vaikkapa lusikalla suoraan purkista, jos viitsisin. Laitan sitä vähän joka ruualla lautaselle ja ison läjän. Suosikkejani ovay Ikeasta saatava puolukkahillo ja Pirkan myöskin.

2. En ole koskaan lasketellut! Olen siis laskenut mäkeä, mutten niitä laskettelusuksia jalkaani viritellyt ja sitten alas laskenut. Se on monille sellainen hiihtolomajuttu ja vaikka nuorempana testattu, mutta minä en sitä ole koskaan tehnyt.

3. Kun aamulla herään, ajattelen ensimmäiseksi yöllisiä uniani, sitä miten nukuin. Sitten alan ajatella jotain kaunista. siis edelleen maatessani sängyssä. Ajattelen, mistä olen kiitollinen ja mikä minulla on hyvin. Mitä kivaa voisin tänään tehdä. sitten vasta alan kuunnella vointiani, jotta pääsenkö sängystä ylös heti vai odotuttaako vielä tovin. Näin saan aamun alkamaan paremmin ja olen hyvällä mielin hereillä.

4. Minulla oli kokeiluna parin kuukauden ajan sellainen luontaistuotevalmiste, minkä piti auttaa korjaamaan nivelrikkoa. Se valmiste on tehty äyriäisten kuorista. No, tänään se valmiste sitten loppui kokonaan enkä osta enää uutta satsia. Eli kolme pilleriä vähemmän on dosetissa lääkkeitä! syy siihen, miksi en osta enää, on se, että lääkäri, joka nuo määräsi, ajatteli varmasti ihan hyvää, mutta ei loppuun asti. Tuo tuotehan saattaa auttaa pienissä nivelrikoissa, kuten polven tai sormen rikkoutuessa. Ei tällaisissa suuremmissa ongelmissa. Eli käytin turhaan 2 kk sitä ja maksoin turhaan vajaa 50 euroa! Onpahan kokeiltu. ei tuonut apua.

5. Nukkumaan mennessäni katselen hetken tähtitaivasta, katossamme olevia hohtavia tähtösiä, ennenkuin nukahdan. Ja samalla ajattelen jotain kaunista. Päivän tapahtumia. Haluan nukahtaa hyvään ja levolliseen uneen. Ei se aina toimi, mutta yleensä.

6. Olen tehnyt päätöksen, että vaikka kuinka tukkaa meillä onkin, joka kuukausi on kummankin meistä saatava jotain pientä hemmottelua. Olkoon se sitten vaikka leffassa käynti tai parin euron helmipussi kummallekin. Joka tapauksessa jotain ylimääräistä! Ja jotta se onnistuisi, on tehtävä enemmän kauppoja ja jotta taas se onnistuisi, on yritettävä enemmän ja enemmän. On se sen arvoista sitten. Kannattaa siis kurkistella Inspis-kauppaankin tai siellä inspis-kaupan lopussa olevaa kirppistä. :)

7. Toisinaan selailen kuvastoja tai nettikauppoja. Katselen, mitä haluaisin ostaa, jos olisi varaa tai asunto sellainen, että kaikki sisustusjutut kävisi sinne jne. Sitten suljen kaupan esitteen ja ajattelen, että olen onnellinen ilmankin niitä. Näin saan sekä mielikuvamatkailua ja shoppailua sekä rahat pidettyä tallessa. No joo, ei tule uutta kotiin, mutta mielikuvissa sisustus on vaihdettu ja vaatetus uusittu ja sitä rataa. :)


Nyt sitten jaan tämän saman tunnustuksen kolmelle blogille, jotka ovat:


1. "Miran näperrykset"
2. "Tilkkutiinan koti ja nukkekodit"
3. "Eleonoran kortit"




Ja teidät sitten haastan samalla kertomaan itsestänne sen 7 asiaa. :)

Kiitos Bikke!

Kommentit