ARVONTAA x 3?! Kaupassakin askartelumatskua tarjolla

"Inspis-haaste" on käynnissä kovassa vauhdissa. Kevättä kohden mennään aiheenkin puolesta. Tervetuloa mukaan!

Tällä kertaa Design teamissa toimii kertakäynnillä "Pinsku" Pinskun puuhastelut-blogista. Pinsku suunnittelee uuden blogin perustamista, mutta millaisen, sen saat käydä ihan itse tutkimassa hänen blogistaan.

Tiesitkös, että Inspis-haasteen sponsoroi tällä kertaa ihastuttava "Arkkikauppa". Olen itse ihastellut Arkkikaupan valikoimia, sillä ensinnäkin uniikkius kolahtaa täysin minuun, kuten Arkkikaupan valmistamat omat tuotteet (minäkin omistan jotain näistä uniikeista ihanuuksista!) sekä retro ja vintage, mitä löytyy askartelutarvikkeissa.

Olen kovasti haaveillut Arkkikaupan "Laukuista", joista suosikkini taitaa olla Apina tai Tassu. Arkkikaupasta saa muutamalla eurolla vaikkapa legopalikat tai herkkukakkuset korviinsa. Tai haluaisitko reilulla 2eurosella "hiusklipsit"? Ehkäpä sittenkin niitä ihania askartelumateriaaleja, vaikkapa "NÄITÄ" kuva-arkkeja? Itsellänikin on Arkkikaupan ihanuuksia askarteluunkin käytössä. :)

Oletkos huomannut arvonnan blogissani? Kaksikin arvontaa oikeastaan... Vai sanottaisiinko että KOLME ARVONTAA?! Sinun tarvitsee vain mainostaa blogiani ja saada uusi lukija blogilleni sitä kautta. Olet mukana sillä tavoin arvonnassa. "KLIK" lisätietoihin!

Uudessa kaupassani on tarjolla korujen ja korttien lisäksi mm. askartelutarvikkeita. Kipin kapin kurkistamaan "Intohimojen täyttymykseen". Kirppiksellä on ne askartelutuotteet. Vink vink.

Näillä mennään tällä kertaa. Tule mukaan hauskaan seuraan!

Viltsu


Kommentit