Kortteja


Kotilaiskalla oli atc-vaihto-haaste johon osallistuin. Oikeastaan alunperin tarkoitus oli laittaa vain synttärilahjaksi korttejani hänelle, mutta tulimme sitten siihen lopputulokseen, että vaihtoonkin osallistun. Ja hyvä niin, sillä paluuposti näytti tältä.


Minun toiveiden listalta napattuja aiheita. Pöllöjä, kameleita, pinkkiä... Kaikkea positiivista ja kaunista. Kiitos Kotilaiska!

Eilinen päivä oli taas sitä luokkaa, ettei oikein tiedä itkisikö vai nauraisiko. Puheluita, kovaa pohdintaa, puheluita, huolta ja murheita, puheluita... 

Illalla en enää jaksanut hirveästi mitään muuta kuin askarrella. Siispä tein tällaisen uuden tekniikan kortin. Kyseessä faux linen eli vale pellava.


Kuvat taas niin huonosti otettuja, että kortti näyttää vinolta, vaikkei olekkaan ja pinta ei näytä ihan tarkkaan pellavaisen näköiseltä, mutta tuo kellertävä pohjapaperi on käsitelty erilailla, kuin vain mustetta ja paperia.


Kaikkea sitä oppii, kun aikansa yrittää ja uskaltaa vaan kokeilla. Saapa nähdä, mikä on tämän illan tekniikkana minulla vuorossa. :) 



Oletkos muistanut osallistua Runolliseen kuvahaasteeseen blogissani?
sekä
 "Tuulan" antamaan aiheeseen Inspis-haasteessa?
Palkinnon tarjoaa "Korttisirkus".



Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n. Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.





Kommentit