Paheksuntaa herättävä postaus?

Aamusella, kun herätyskello soi, pidin edelleen silmiäni kiinni. Univelkaa oli ja halusin vielä nukkua. Kello oli vasta jotain puoli kuusi tms. Murunen käpertyi kylkeeni ja jatkoin unia. Kohta kello soi uudestaan. Joo joo... Herätään, herätään.

Murunen antoi suukon minulle ja toivotteli huomenet. Sitä samaa, toivottelin hänellekin.
Murunen kävi istualleen, kumartui hieman yläpuolelleni ja alkoi silitellä jalkovälissäni olevaa mirriä. Tummaa, kiiltävää karvaa. Tokihan mirri kehrää, kun sitä silitetään. ;)

Murunen tuumasi kuitenkin, että jää vaan nukkumaan vielä, hän lähtee töihin. Avasin silmäni ja katsoin jalkoväliini. Siinä se kehräsi. tiedäthän sen tunteen, kun lämmittää ja värähtelee samaan aikaan sylissäsi. välillä voimakkaammin, välillä hiljalleen.

Aloin rapsuttelemaan siinä jalkojeni välissä, tarkemmin sanottuna  polvien kohdalla tai enemmän säärien, makaavaa kissaa. Se musta kissamirri kehräsi onnellisena siitä, että heti aamusta sai rapsutuksia. Tosin jäin yksin sänkyyn nukkumaan, kun killiäinen lähti saattamaan Murusta töihin. :)

Paheksukaa vaan! Meillä todellakin kissa nukkuu samassa sängyssä! Eikö olekkin kamalaa!? Mutta tiedoksenne, se on meidän valinta ja meidän sänky ja juu, vaihdetaan liinavaatteetkin usein. :D

Hyvää tätä päivää!


Kommentit

Paheksuntaa....miedän koissuli nukkuu meidän sängyssä. Jopa tyynyllä. Se kun on niin pieni, mahtuu minne vaan. Välillä kun oli toi kuumuus, niin toi karvaotus kyllä lämmitti liikaa :) :)
Maca sanoi…
Minulla kissa nukkui aina sängyssä, useimmiten kuitenkin jalkopäässä.
Tuula sanoi…
Todella suuri paheksunta täältä!!! Hyi, kissa sängyssä! Meillä niitä on välillä kaksi. No, turvallisuussyistä yöt ulkona ja nykyään usein päivällkin makkarin ovi kiinni - Laku jäi taas kiinni pinnasängystä!
Olenkohan hiukka väsynyt, kun en muista, että kommentoinko tähän postaukseen jo aikaisemmin...
Ansku sanoi…
Täällä sitä ollaan vastavierailulla!Ja meinas kyllä mennä aamukaffit väärään kurkkuun,kun aloin postaustasi lukemaan:D Ilmeisesti kaksimielisenä,mun tuli tuosta alusta mieleen ihan jotain muuta kuin kissa!!!HEH,HEH..
Mutta joo,kissa(kin)on kiva sängyssä(kin) :)Meiltäkin löytyy 2.Harvoin kyllä sängystä.
Mukavat päivänjatkot!
Vilimarika sanoi…
Hih, Ihanaa! Anne, olet eka joka uskalsi sen ääneen kirjoittaa! :D
Ja siis minähän en yhtään ajatellutkaan kirjoittavani kaksimielisesti tuota postaustani. ;D Joskus vaan ne tilanteet meillä ovat niin huvittavan kaksimielisesti tulkittavissa olevia, että vedet silmistä valuen naurussa suin on vaan pakko kertoa. :D