Arvonta ja uusi haaste!


Kuukausi on mennyt taas vauhdilla ja kesäkuu vaihtunut heinäkuuksi. Siispä Inspis-haasteessakin arvonta suoritettu ja tämä Macan ihana kesäpalkinto päätyy... Kurkkaappas itse, kenelle!

Samalla voitkin kurkistaa myös uuden haasteen aiheen ja tarkemmin tutkia DT-töitäkin, sillä kaikilta on kaksi kuvaa! Tässä kuitenkin esimakua:

Apriksen ihana pikkuvihkonen

Riinan huussin koristus





Itse päällystin vanhan kenkälaatikon karkkipapereilla. voit löytää hyvinkin omia lähettämiäsi karkkipapereita tästä laatikon pinnasta! Osa sitten on ihan itse mussutettuja. :D
Pilttipurkit sain ystävältäni, kun kummipoikani oli ne ensin tyhjentänyt. sitten lapseni kanssa järjesteltiin napit sävy sävyyn ja tässä on lopputulos. Decoupage-tekniikkaa käytetty. Aiemmin napit olivat pusseissa ja yhdessä isossa rasiassa eikä ne sieltä inspiroineet juurikaan tekemään mitään. Etsi ensin, mitä siellä on, onko tiettyä väriä edes, missä on mitäkin.. Ei hyvää päivää! Nyt Inspiraatio napsahtaa ihan itsestään! Kiitos myös kaikille nappien lähettäjille! Nyt voin alkaa toteuttaa niillä itseäni!

Inspis-haasteen palkinnon tarjoaa "Apris", joka myös on DT tässä haasteessa! Kyllä! Niinkin voi tehdä, muttei osallistua omaan arvontaansa, tietenkään. 


Itse huokasin niin mahottoman syvään nähdessäni tämän palkinnon, sillä tuo on kuin kerätty suoraan minun toivelistaltani. Ihanat kulmastanssit, kohokuviointikansio, papruja ihanissa sävyissä, leimakuvia, bling blingiä ja kiva leimasinkin vielä! Huokaus! Mutta Inspiksen haasteissa minä EN voi osallistua arvontoihin. En nyt enkä koskaan muulloinkaan. Minä voin vaan ihastella niitä ja iloiten jaella teille! 

Nyt kannattaakin kipasta haasteeseen mukaan, sillä ylläri pyllärikin siellä on! ;)

Haaste voimassa poikkeuksellisesti 1.7-31.8.2013, joten syyskuussa tavataan seuraavan kerran. Minäkin poistun lomalle tässä jossakin vaiheessa, joten malttia, jollen heti ole kommentoimassa jokaisen postauksia. 

Lämmintä, aurinkoista ja rentouttavaa kesää Inspishaasteen parissa!

Kommentit