Lisää juhlaa

Kirjoitin tänään arjen juhlasta. Siitä, kuinka hyvä voi olla ihan vaan olla. Olla ja elää sovussa, rauhassa,toisesta välittäen ja kunnioittaen, tehdä kotiaskareita yhdessä ja syödä hyvää kotiruokaa. Raha ei tee onnelliseksi ja senkin olen elämässäni kokenut. 


Rahattomanakin voi elää "leveästi" ja hemmotella itseään ja kumppaniaan. Minä sain hemmotteluaamupalan tässä männä viikkoina. en yleensä jaksa aamupalaa syödä kovin suurta määrää. Olen sellainen hiirulainen syömisessä muutenkin. Murunen teki minulle aamiaisen töihin lähtiessään ja tuumasi, että jospa jaksaisin syödä sen kokonaan tällä kertaa. :)


Voi mikä ihana aamupala minua odottikaan! Tuo valkoinen nappi on D-vitamiinia. Jaksoin syödä koko aamiaisen. :) Hinta aamiaisjuhlaherkulle: 70 senttiä tarjouksesta.


Meillä tekee välillä mieli roskaruokaakin. Harvoin sitä kuitenkaan syödään. Ajatella jokin ihana rasvainen pizza tai hampurilaisateria. Kebabrulla tai pita. Nam nam. 

Kuva on otettu jo aikaisemmin, mutta unohtui julkaista. Tuollainen ihana pita tehtiin ihan omista raaka-aineista itse. Laskin, että ravintolan hinnoilla kahdelle tällaiset tekemäni pitaleivät, saataisiin ainakin 4-6kappaletta sillä kahden hinnalla! Oli sitäpaitsi parempaa, koska tietää, mitä saa ja vähemmän rasvaa ja kastikkeetkin kevyemmät. 


Yhdenlaista juhlaa oli myös saada palkkioni postitse. Kasa karkkia tuli Tanskasta asti. Nam! 
Toffifee on aivan huippua! Tic taciin tulee himo! Toffeekaramellit, no, ihan ok. Maitosuklaalevy maistui joulukalenterin suklaalle, mikä kertonee kaiken oleellisen ja tuo pieni pralinen makuinen Sporttipalanen ei kyllä urheilullista ruokavaliota ole nähnytkään, mutta olihan se ihan ok. Sanonpa, että ikä alkaa tehdä tepposet ja karkkien mussuttaminen alkaa tuntua enemmänkin haasteelta, kuin nautinnolta. Tosin toffifee ja tictac käyvät nautinnosta vielä. en kuitenkaan valita, sillä tällaisia karkkeja ei ihan joka kuukausi saadakkaan! Nam. 

Seuraavaksi kuitenkin valitsen savunmakuisia manteleita mielummin. Ilmaiseksi karkkipäivän herkuksi meille kuitenkin hurjan kiva palkkio. Sarjassamme: Ilo saada itsehankkimaa extraa!

Näihin juhlaviin, EDULLISIIN, herkkuhetkiin lopetan ja toivotan hyvää yötä ja herkkuja uudelle viikollenne!


Kommentit