Soda stream-makuaineet

Jo muutamia vuosia sitten mietimme Murusen kanssa, että pitäisi juoda vettä paljon enemmän, kuin joimme. Ei vaan meinannut millään saada hanavettä alas useampaa litraa päivän aikana, vaikka kuinka oli vesipullo tai kannu aina tarjolla. Siinä syy, miksi päädyimme hankkimaan Soda stream-koneen. 

Nyt sinulle varmaankin tulee kiljahdus, että hyvänen aika! Sehän on hampaille pahasta ja lihottaa ja ei meillä ainakaan juoda sokerilitkuja! 

Rauhoitu, hyvä ihminen! 
Meillä ei juoda limppareita eikä sokerilitkuja! Meillä kuluu kaikista eniten ihan sitä puhdasta hanavettä ilman mitään lisäaineita! Se poinnti on siinä, että se hanavesi kaasutetaan kuplivaksi juomaksi ja sen jälkeen ihan sama hanavesi maistuu meidän mielestä maukkaammalle, kuin ilman happoja! Tämä tapa on siis paljon maukkaampi, kuin pelkkä vesi vesi, mutta paljon terveellisempi, kaloriton, sokeriton, rasvaton.. PELKKÄ VESI jossa on hiilihappo! Ei me lisätä siihen aina mitään tiivisteitä, makuaineita tai mitään suoloja. EHEI! Meillä EI juoda vichyjä ja limuja! 

Mutta JOS mieli tekee limua, silloin valintamme on Soda Streamin makuaineet! 

Soda Streamin makuaineita saimme testaukseen ison pakkauksen, jossa oli eri makuja laidasta laitaan. Ihan perus cola-juomista appelsiiniin, energiajuoma, bittereitä ja makeita juomia. 
Makuaineissa idea on se, että ensin 1litra hanavettä hiilihapotetaan ja sitten isosta pullosta makuainetta(tai tämä yksi näytepullollinen)korkillinen veden sekaan. Korkki kiinni ja pulloa käännellään pari-kolme kertaa varoen ylösalaisin. Näin saadaan litra maukasta limpparia! 

Miksi sitten teen mielummin Soda Streamilla limpparini, enkä osta valmista limpparipulloa kaupasta? 
HINTA! 
Säästän sievoisen summan siinä, että ostan n. 7,90€:lla makuainepullon(0,5l)ja teen siitä pullosta 12 litraa limpparia! Litrahinnaksi tulee siis n. 0,65€. Kuinka monta Cokista sillä hinnalla saa kaupasta? Ei yhtään!
Lisäksi käytän luontoa säästävää muovipulloa, jonka voin pestä ja käyttää uudestaan ja uudestaan. Lisäksi saan tehtyä limpparini silloin, kun itse haluan. Olkoon sitten kaupat auki tai kiinni, olinpa sitten terve tai kuumeen kourissa. Myös se hyvä puoli tässä on, että halutessani voin ostaa joko sen puolen litran makuainepullon tai sitten näitä pikkunäytepakkauksia setin samalla hintaa, jolloin teen eri makuisia limuja sen 12 kertaa! 


Minun valintani limuissa on joko sokeriton Cola tai Lemon-lime. Pidän myös Bitter grapesta. 
Päärynäkin oli hyvä... Hmm... 
Haluan maistaa vielä jossain vaiheessa mansikkaa ja Green tea:a. 
Suosittelen! 

Mutta kuten kerroinkin jo, eniten meillä menee puhdasta vettä hiilihappojen kera! Ei tee enää yhtään vaikeaa saada vaikkapa 3 litraa alas päivässä. 

Kommentit