Joulu tullut on

Meillä on joulut jouluiltu. Teimme joulusiivouksen ja söimme jouluruuan. Kävimme joulusaunassa ja nautiskelimme ihan vaan olemassa olosta. Enää ei tarvitse meillä ainakaan joulusta stressata tai kiirettä kasata. Ihan vapaasti vaan joulu saa tulla. Olemme valmiita! ;)

Muutama vuosi taaksepäin oli meidänkin alueella askartelukauppa, jossa oli ilmainen jouluaskarteluilta. Siellä kävin tekemässä joulutähden ja se oli kivaa. Sai glögiä ja kakkua ja oli muita askartelevia ihmisiä ympärillä. Tovi sen jälkeen kauppa lopetti kokonaan toimintansa. :(  Enää ei täällä ole mitään sellaista puuhaa. (Boikotoin paikallista ainokaista kauppaa, koska asiakaspalvelu on hukkunut nyrpeyden ja sanallisen asiakkaiden halveksunnan alle).

Huomenna ajattelin paistella joulutorttuja! Siihen hakarist... eikun tähden keskelle tulee omena-kanelihilloa. Nam. Joulutortut ovat yksi pakollisista Joulun ajan perinteistä, joista en tingi. Toinen on joululaulut, joita haluan kuunnella edes muutaman ja kolmantena kynttilä haudalle. Joko jokaiselle läheiselle tai sitten yhteismuistomerkille. Mitähän muita perinteitä sitä onkaan? Piparkakkuja ja riisipuuroa. Ne ovat jouluani kanssa.

Mitä perinteitä sinulla on, mitkä on ihan pakko olla jouluna?

Ja jos joku nyt on kirjoittamassa kommenttia hädissään, että ethän sinä voi nyt joulua vielä viettää... Kyllä voin! Ja voin myös viettää jouluna uudestaankin. ;)

Tunnelmallista ja makoisaa viikonloppua!

p.s. tämäkään atc-trio ei ole maksanut mitään! Kokonaisuus on jo matkalla maailmalle, joten vaihtoon se ei tule. 





Jokohan huomenna arvotaan joulukalenterin arvonta? Joo... Arvotaan vaan, vaikka kaksi luukkua puuttuukin.

Kommentit

Hyvä idea viettää Joulua nyt, kun kaupat eivät ole ylitäysiä ja ihmiset ylikiireisiä.

Minä en tingi joulutortuista, taatelikakusta, enkelikellosta, kynttilästä haudalle ja hyvästä ruoasta.
Enkuli ihanainen, Luin kommenttisi nyt uudestaan, kolme vuotta myöhemmin, ja aloin nauramaan. Näin meillä tosiaan eletään, ei se ole aina niin justinsa. :D Joulutortuille nostan peukkua!