Poissa olevana ohjeita

Juu juu, ollaan hengissä ja lomat lomailtu jo viime viikolla. Täällä vaan on podettu nyt angiinaa ja muuta flunssaa sekä kaameaa migreeniä ja voimakkaita kipuiluja Murusen kanssa kilvan, joten eipä tässä juurikaan ole aikaa ollut bloggailla tai lukea blogeja sen tarkemmin.

Sen verran nyt kuitenkin sain tehtyä, että vaihdoin meiliosoitteeni tänne ja Inspishaasteeseen, sillä luukun osoite ei vaan ollut toimiva yhtälö. nyt saat minut kiinni somanyinspiration@gmail.com. Mikään inspis tai inspiration tms ei käynyt, koska olivat kaikki menneet jo, mutta tämä osui ja upposi minulle, sillä samahan on myös Inspiksen blogiosoite! somanyinspiration.blogspot.fi.Helppo muistaa!

Inspishaasteen ohjeisiin tein ajan mukaiset päivitykset ja erityisesti uutta on dt-haussa se, että koska vain voi hakea pestiä ja useampiakin DT:tä on samaan aikaan mahdollista olla! Lisäksi diskaus-asiaa ohjeisiin ja tietysti tuo sähköpostiosoite. Kannattaahan ne ohjeet lukea. ;)

Olen saanut ihanaa postiakin, joten ajallaan tulen niitä julkaisemaankin. Lisää tulossa, joten aiheet eivät ainakaan lopu kesken. Hyvä niin.

Halauksia ja rutistuksia!

Viltsu

Kommentit