Terkkuja ulkoavaruudesta


Kuvat ovat omiani, joten kerrottakoon niistä sen verran heti alkuun, että kyseessä kerrostettujen kahvien kokeilua. Olen aikaisemmassa elämässäni kerrostellut sivuharrastuksenani vai sanotaanko työksi? Hmm ei ei ei, harrastuksena vain, jotain ihan muuta juomaa vastaavalla tavalla, mutta koska enää en ole niissä hommissa harrastuksenakaan enkä itse käytä, niin halusin sitten taitojani kokeilla kahvilla. Juu, onnistui! Ja kun onnistumisen ilo oli saavutettu, sai Murunen alkaa leikkiä ruualla, tai siis juomalla. Halusi ihan välttämättä katsella, kuinka maito pöllyää kupissa ja laskeutuu takaisin pohjalle. ;) Juu juu, ruualla ei saa leikkiä, mutta myöskään lapsi ei ole terve, ellei se leiki. ;) 



Leikistä puheen ollen, otsikko viittaa siihen, että Murunen on leikkisällä päällä yhä vain. Tossa hän antenni päässä odottelee saavansa yhteyttä langattomana ethernetiin tai jopa ulkoavaruuteen asti... ;) Joo, ei tartte kuitenkaan soittaa ambulanssia. Vaikkei yhteyttä saanutkaan, sai haluamansa, eli minut taas nauramaan ja tuumaamaan, että kaheli mikä kaheli. <3


Antenni? No sellainen päähieromalaite. Jotai piikkejä törröttää tikusta ja sillä pitäs päänahkaa hieroa. Ostettiin sellainen tänä päivänä  suurmarkkinoilta. Käsityöläisten suurtapahtumasta. Samalla ostettiin "kipukoukku", tai oikeastaan kaksikin. Pukki-asioilla siis osittain käytiin. Ja pari kassillista herkkuja! Oli meinaan niin edulliset eväät, että pakko oli ostaa pakkaseen asti! Mutta muuten ei sitten raaskittu eikä tarvittu muuta ostaakaan. Jos on varaa, niin olisihan siellä ollut savuahventa, suklaamanteleita, vadelmapäällystetyä lakritsia, upeita buddha-tauluja, ym ym. Mutta tyytyväinen olen näihin ostoksiin, mitä meillä oli. 


Kyllä oli kiva käydä ulkona tuulettumassa ja nähdä kaikenlaista kivaa ja maistella herkkuja. Minusta messut ja tällaiset muut ilmaistapahtumat ovat piristystä arkeen ja todella kivaa vaihtelua! Vuoden kohokohtia. Siitäkin huolimatta, että sitten ilta taas mennyt kipuillessa ja kuumeillessa. Pään pitää välillä tuulettua. Minulle se on juuri tällaista tuulettamista tai luonto tai vaikkapa musiikki. Joku toinen tuulettaa baareissa ja humalassa, mutta minulle se ei ole se mun juttuni. Eiks niin, että kukin tavallaan. ;)

Mutta hei, alan arpomaan sitä joulukalenteriarvontaa... Kiitos ja näkemiin!

Kommentit

SatuKoo sanoi…
Messuilla olisi kiva käydä, mutta asuessa täällä keskelä ei mtn niin lähiseudulla on liian harvoin messuja. Niitä muikkumarkkinoita ja muita ei-niin-kinnostavia messuja ja markkinoita sitten löytyykin :D
Vilimarika sanoi…
Samahan se täälläkin että pitemmälle pitää lähteä, jos haluaa päästä askartelumessuille tai sisustus, muoti tms. Suht lähellä on vain erämessut ja ns. Käsityömessut, jossa käsityöllä tarkoitetaan esim. Hunajaa, sinappia, pullaa, vaatteita... Vaatteet tuotu naapurimaasta ja ovat huonolaatuisia tai jos suomalaisia, niin paita maksaa 100€. Mutta kiva on käydä katselemassa silti.