Sinustako uusi panelisti?

Oletko kiinnostunut antamaan mielipiteesi erilaisista asioista? Esimerkiksi mielipiteitä voidaan kysellä pankkipalveluistasi, juomatottumuksistasi, autoilusta, pikkujoulutunnelmista... Ihan laidasta laitaan eri asioista. Toki jokainen YouGov-panelisti tekee oman profiilinsa rekisteröinnin yhteydessä ja näin valkikoidaan hieman tarkemmin kiinnostuksen kohteita ja taustoja.

Kun rekisteröidyt YouGov-paneeliin, saat toisinaan sähköpostiisi linkin, jonka halutessasi avaat ja pääset sitä kautta vastaamaan kyselyihin. Kyselyt kestävät yleensä parista minuutista pariin kymmeneen minuuttiin. Riippuen tietysti omasta nopeudestasikin. aikapeli tämä ei kuitenkaan ole, vaan sinä rastitat vaihtoehdoista oman mielipiteesi.

Mitä sinä sitten hyödyt tästä kaikesta? Tietenkin mielipiteesi kuullaan ja tuloksia käytetään eri alojen palveluiden parantamisessa ja tutkimuksissa. Ehkä jokin uusi tuote tulee markkinoille juuri näiden tietojen mukaan?! Lisäksi keräät pisteitä, jotka voit vaihtaa arpalipuiksi tai Super-Lahjakortiksi.

YouGov on luotettava ja asiallinen paneeli, eikä sinua vaivata mainoksilla tai roskapostilla, ei puhelinsoitoilla ja kaiken lisäksi vastaat kyselyihin netin kautta silloin, kun sinulle sopii! aamulla, päivällä, illalla tai sitten vaikka yöllä. Ja jollet halua vastata, ei sinua siitäkään ruoskita ja pois nakata!

tutustu YouGov-sivustoon ja rekisteröidy tämän linkin kautta mukaan:

https://yougov.fi/refer/XzJ74biz483Hdov6WFj_9Q/

Tuo linkki vie sinut suoraan rekisteröitymis-kohtaan ja toivon, että käytät nimenomaan tätä linkkiä, sillä rekisteröityessäsi tällä linkillä, minäkin saan pisteitä.

Kysy toki, jos on jotain mielessä. Vastaan kyllä.


Kommentit