Siirry pääsisältöön

A niinkuin ARPAONNI, kerran elämässä


Onnea on arpaonneni, jonka ansiosta olen nauttinut viikonloppuna myös extrasta. Palapelikodin sisustusta uusittiin Pentikin lahjakortin avulla. Aikaisemmin kävimme tuossa muutaman kilsan päässä katselemassa Pentikin tarjontaa, mutta ei ollut siellä sellaista WAU-efektiä. Siispä siirryimme eilen kaupungin toiseen laitaan isompaan kauppaan ja sieltäpä se WAU-efekti sitten kuului molempien suista! sopivasti lahjakortin arvokin oli tasan sama, kuin hintalapussa luki. :)


Kotipakettiin tuli tuollainen pieni lasikippo, jossa voi vaikka polttaa tuikkua tai halutessaan laittaa pienen kukan siihen maljakkoon. Miksei vaikkapa jokin koristeasetelmakin olisi kiva. Samaan pakettiin tuli pyöreä iso maljakin, jossa voi jo kukkakimpunkin laittaa esille. Myös tähän suunnittelin ajatuksissani jotain kivaa koristetta sisälle. Lasikiviä, kanelitankoa ja tähtianiksia, kuivakukkia.... 


Yhdessä nämä kipot ovat kokonaisuus, jossa voi alla olla jotain kivaa ja yllä tuikku. 


Tokihan heti testattiin. On se nätti! Sopii täydellisesti meillä olevan Pumpkin-öljylampun vierelle. Sekin on kirkas lasiastia.


Tämän mahdollisti Tuikun arvonta, josta sen lahjakortin voitin. 
Kävimme myös kiertelemässä muissa kaupoissa ja nautimme erilaisesta päivästä. Kiertelimme vaatekauppoja ja haettiin Subit kotipakettiin. Nam nam. 

Tigeristä ja Ikeasta haettiin tarpeellisia askartelutarvikkeitakin. Liimahan oli ihan loppu ja tiesin, että noista saa myös kaikenlaista muuta kivaa edullisesti. Tarpeen ovatkin noissa omissa haasteissani sekä Askartelutaivaan haasteessa, jossa olen tämän vuoden DT. 


Tällaisia ihanuuksia ostettiin. Kertakaikkiaan onnellisena kotiin palasin kantamusten kanssa! Liimapuikot ovat kylläkin postista, mutta kaikki muu Ikanosta. Mainittakoon hinnoista sen verran, että kaikki on todella halpoja löytöjä. Esim 2 arkkia tarroja hintaan 50 senttiä! Nippu tageja 1€. Kiiltokuviakin sai eurolla 2 arkkia ja niin poispäin. Jo pelkästään tarrateipit olisivat muualta maksaneet varmasti 15-20 euroa, mutta minä en noista 5 rullasta maksanut lähimainkaan sitä summaa! 


Tälle maalauskulhollekin on käyttöä helmiaskartelussa. Kuvassa myös hauskat puhekupla-klemmarit. 

Arpaonneen nuo eivät sinänsä liity, mutta haluan ehdottomasti kiittää MB:tä. Tiedät kyllä, miksi.  Olisinkohan ostanut kaikkea tätä ilman sinua?! ;)

Arpaonnea minulla toisinaan on ihan ihmeenkin hyvin. Yleensä jotakin pientä olen voittanut. Pienetkin ovat minulle suuria iloja ja onnea. Olen voittanut askartelutarvikkeita, jonkun kasvoveden tai voiteen, heijastimia tai leluja (lapseni oli silloin pieni). Ihania suuria voittoja oli aikaisemmin Aps-kamera, lehden vuosikerta tai jokin arvokkaampi lelu. Nyt tässä viime syksyn ja tämän tammikuun aikana olen haukkonut henkeäni ihan enemmänkin, sillä arpaonni on suosinut minua niin jopon, etelän matkan kuin tämän uusimmankin palkinnon muodossa! 
Uusimpana arpaonnellisuutta lisäsi eilen hakemamme paketti, jonka voitin Heidiltä.


Paketissa oli kaunis kortti sekä Big shotin/Cuttiksen leikkuulevyjä jne. Muistankin, kun tuohon arvontaan osallistuin, mietin, ettei käytetyt leikkuulevyt ole ongelma, sillä niistähän on iloa silti pitkäksi aikaa! Ja kun ne eivät enää sovellu oikeaan tarkoitukseensa, niitä voi käyttää vaikkapa leikkuualustana paperiveistä käyttäessä! 


Paketissa oli myös suloinen postimerkkistanssi sekä samaan sarjaan 4 eri aiheista kohokuviointikansiota. Tätä oli heti kokeiltava!


Tosi kivoja postareita sainkin tehtyä! Noitahan voi vaikka värittää tai jättää tuolleen. 


Lisäksi oli tällainen soikea stanssisetti. 4 erilaista soikeaa kuviota saa tehtyä piparireunoilla. stanssit olivat cd-kotelossa, mikä sinänsä antoi minulle ahaa-elämyksiä! Olen tähän asti säilyttänyt akryylileimasimista osaa tuollai, mutta miksikäs ei stanssejakin! Hyvä idea! Mistähän saisi tyhjiä cd-koteloita?!


Ja tässä se kaikkein suurin palkinto samaisesta paketista, minkä voittaessani aloin jo heti haukkoa henkeä! MINÄKÖ?! siis oikeasti voitin?! HÄH!? 
Saanko esitellä: CUTTIS!


Mielettömän ihana palkinto! Niin pieni ja niin näppärä! Niin tehokas ja niin toimiva! Ilo tällä on tehdä kuvioita! Niin pieneen tilaan vieläpä sujahtaa, että eipä ole ongelmia säilytellä. 

KIITOS!

Tähän loppuun vielä atc-kortti, jonka tein:


Kerran elämässä tulisi viettää koko sunnuntaipäivä sängyssä:
Nauttia aamukahvista, sanomalehdestä ja kaukaisten maiden matkaesitteistä. 

Kyllä olen elämässäni useitakin sunnuntaipäiviä viettänyt juuri näin. Jollei nyt suoraan matkaesitteitä selaten, mutta jotain muuta lueskellen. Kyllä meidän täytyy välillä olla vaan ja nauttia tekemättä mitään. Ei aina saa olla kiire, stressi, pakko mennä. 


Kommentit

Heenu sanoi…
Arpaonnea todellakin !!! Onnea ja nautihan palkinnoistasi :)
Nanna sanoi…
Oi,että,vai Cuttiksen olet voittanut,ihanaa:)
Ja tuo tuikkukynttelikkö on hurjan kaunis:)
Riina Itkonen sanoi…
Mukaviamahtavia palkintoja :) ! Ja kiva lueskella noita joululahjakirjan mietteitä täältä :).
Vilimarika sanoi…
Eikös vain! Inspis iski heti, kun kirjan eka kertaa avasin! TAHDON ATC-KORTEIKSI NUO KAIKKI!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…