Aamun valjetessa autoillaan, banskutellaan ja cuppicaccuillaan

Aamu valkenee pikkuhiljaa. Nousin aikaisemmin ylös, jotta saisin paremmin unta ensi yönä ja myös siksi, että tänään on viikon paras päivä voinnin suhteen. On siis energiaa enemmän, kuin hankalempina kipupäivinä. Siitä syystä kerkesin jo aamutuimaan laittaa myyntiinkin taas kasan koruja. No, lisäilenhän minä sinne myytäviin kaiken aikaa uutta, enkä täällä joka kerta todellakaan sitä mainitse, joten kannattaa kurkkailla välillä, mitä uutta on tullut. Mutta siis tänäänkin laitoin kaulakoruja neljäkin erilaista! Viikon sisällä on myyntiin tullut korviksia, retrotarroja, ikkunakoriste, avainkoru, rannekoruja... En edes muista, mitä kaikkea! Osa menee heti, osa sitten myöhemmin. 

Se sama pätee atc-kortteihinkin. Osa lojuu kansiossa tovin, osa menee ennen täällä julkaisuakin. :) Ihan kivahan se on kun omat kädentyöt kelpaavat muillekin. Ja koska tiedän, että ne kelpaavat, tahdon vilauttaa parikin linkkiä, jossa tekemisiäni on kuvailtu. Aika kiva. ;)


Tälleen aamun valjetessa sitä mieleen tulee yön unet vielä ihan selkeästi. Oli taas niin utopista seikkailua viime yönä, että voisi varmaan kirjan kirjoittaa näistä unistani ja aina ne saisivat nauramaan... Tai no, on joskus kauhukirjallisuuteenkin matskua. Viime yönä sitä meikäläinenkin oli Tuhkimo, Murunen oli Lumikki ja sammalmättään uumenissa oli päästäisten pesä, josta putkahteli päästäisiä kuin plussapalloja konsanaan. Unessa piileskelimme pahaa äitipuoltani ja myös Hurmuri Prinssiä, jolle meistä jompi kumpi olisi muuten naitettu. Ehei, nämä prinsessat menivät vihille yhdessä keskenään, eikä minkään hurmurin kanssa! :D 


Mainitsenpa nyt muistaissani senkin, että tuohon sivupalkkiin oikealle laitoin Inspiration haastaa! -haasteeseen linkin. Löytyy helposti sitä kautta se paikka, jonne osallistujat ilmoittautuvat. Se on siis ERI ASIA, kuin Inspis-haaste! tämä Inspiration haastaa! on haaste atc-askartelijoille ja siihen saa osallistua kuka tahansa,myös siis ulkomailla asuvat. Palkinnot kun eivät ole sponsoroituja. Ihan omasta pussista jaellaan tällä puolen blogia. 


Tähän uuteen vuoteen astellaan pikkuhiljaa ihan arkeenkin, mutta sitä ennen on Loppiainen. Kaupat ovat kiinni silloin. Ei haittaa minua. Pienin askelin tallustamme eteenpäin kohti kevättä. Toisinaan otetaan hieman autokyytiäkin ja aika rientää. Autoista lemppareitani ovat sellaiset ihan pikkuset autot, kuten Smart tai Adam, mutta en ostaisi itselleni sellaisia kuitenkaan. Mopoautokin on veikeä menopeli katukuvassa ja mönkkärit. Rikkaampana saattaisin hankkia meille Moccan, mutta koska en ole rikkaampi, tyydyn virkattuihin tossuihini. :)


Nyt muutes jokaisesta tuotteesta, jonka ostat, saat tarran kaupan päälle extrana. On meinaan niin paljon tarroja, etten kerkeä itse kaikkia käyttää koko elämäni aikana! Tosin eilen viimeksi tarroilla askartelin, mutta vielä en paljasta mitä. ;) 

Sen kuitenkin paljastan, että banaanit ovat yksi suosikkihedelmistäni. Se on niin helppo, niinmaukas ja niin.. no, bansku. siitä saa tehtyä maukkaan smoothien tai fruitien ja se sopii monien muidenkin hedelmien ja marjojen kanssa yhteen. Välillä lisään pelkästään kaakaota bansku-smoothieen, välillä vaikkapa luonnonjogurtin tilalle mustikkajogurttia. Kyllä banaani menee ihan siltäänkin, jos on Chiquitaa. 

Cup Cakeja en ole vieläkään leiponut koskaan! Ne houkuttelisivat, ne näyttävät niinkauniilta ja herkullisilta, mutta ne maksavatkin niin paljon, etten ole voinut ostaa. Olen siis yhä ainakin tässä asiassa kokematon. Mutta se päivä tulee vielä, että edessäni on cup cake ja minä syön sen! 


Kello alkaa lähestyä jo sitä aikaa, että Murunen alkaa heräillä. Taidan siis lopetella ja lähteä nauttimaan siitä hetkestä, kun käperrymme aamusella toistemme kainaloon, silittelemme toistemme selkää ja kerromme, että kuinka paljon rakastammekaan toisiamme. Siitä on hyvä alkaa uusi päivä! 

Rakkautta ja silityksiä toivon myös sinun viikonloppuusi! 

Viltsu







Kommentit