Siirry pääsisältöön

Asiaa ajasta ja sitä sun tätä muutakin

Tämän päivän postaus on sekoitus sitä sun tätä, mutta yritän tehdä lyhyemmän, kuin jokin mega postaus. Yritys tietysti on aina hyvä, mutta toteutuuko se, sen näkee vasta lopussa. ;)

Istuin alas kahvikupposen äärelle ja katsoin kalenteria. Tammikuu alkaa kulkea loppuaan kohti ja jo ensi viikon lopulla olemme helmikuussa. Se tarkoittaa mm. sitä, että Inspis-haasteessa ja Inspiration haastaa!-haasteessa alkavat uudet teemat. Ihanaa! Olen niin iloinen siitä, että porukka on tullut mukaan! Ja hei, kirje-vaihto-rinkikin on saanut kivasti ihmiset innostumaan, mutta vielä muutamalle olisi tilaa. sinäkö se oot, joka kirjeen kirjoitat minulle?! Tai saatko kirjeen joltakin naapuribloggaajalta? 

AIKA


Aika on ihmeellinen asia monissa asioissa. Ajattelen joskus, että sehän on vain tikittävä kello tai auringon kierto. Aika vain mataa paikoillaan tai ryntää edelläni ja en millään meinaa kestää perässä. Joskus aika ei kulje ei millään. 
Aika on kuitenkin paljon paljon muutakin! 
Runossani kerron hieman ajasta tarkemmin 
(COPYRIGHTS):

"Aika on parantanut sieluni. 
Aika on antanut anteeksi. 
Aika tulee ja aika menee. 
Muistoja ja tulevaa, ajan kanssa kaikki 
kullataan. 
Aika rientää, aika mataa.
Aika tekee tehtävänsä ja sitä rataa.
Aika näkyy kasvoiltani, 
aika rypyttää ihoani. 
Ajallaan kaikki on valmista. 
Ajallaan aikakin on kallista. 
Kello tikittää: tik tak, tik tak...
Eikö se koskaan pysähdy?
Käki kukkuu viimeistä kertaa.
Pyrkii kellon sisään, 
löysän vieterin jäädessä roikkumaan ulkosalle.
Kukkuu, tik tak... tak tak...
Käkikellosta on tullut vintagea. 
Rouheaa ja ruostetta. 
Aika pysähtyy.
Odottaen uutta ajan laskijaa. 
Hyvästi neiti aika.
Aika parantaa."

Olen kerännyt seinälle muistitaululle erinäisiä asioita, muistoja, joita ajan varrella olen saanut. Tärkeitä muistoja. Osa on aarrearkussa, jonka tein joskus kaksikerroksisesta suklaarasiasta. Ja muistitaululla on myös aikaa säästäen tekemäni lista tekemättömistä asioista. Nyt se on tyhjä. Hyvä minä! 

Jos siirrettäisiin aikaa taaksepäin, tietäisin tämän hetken kuitenkin, mitä muuttaisin? En ainakaan puolisoani! Olen tehnyt parhaan valinnan hänen suhteensa. Ihan parasta! Onnistumisen riemua! 
Itseasiassa, en tiedä, muuttaisinko mitään oikeasti. Näin on hyvä olla! Jos pahat asiat välttäisin, eläisin uudestaan mahdollisimman hyvin, olisinko onnellinen nyt? Olisinko minä?


Olen kuolannut Neiti Saippuakuplan blogissa jälkiruokien perään sen verran usein, että tein meille eiliseksi jotain pientä hyvää. 

JÄLKIRUOKA

  • Mansikoita
  • Valkosuklaa-nougat mousse
  • Suklaarakeita
  • Piparkakkumuruja


Kupin pohjalle mansikoita pakastimesta. Meidän ovat itse poimittuja kesältä. Päällä valkosuklaa-nougat-moussea, joka valmistettu kaupan pussimoussesta. Lopuksi pinnalle suklaarakeita ja piparkakkumuruja. Piparkakkumurut itse silputtua.  

Aivan ihanaa, mutta kaloripommi toki. Joskus vaan tekee mieli herkutella.


TJK


Tämä joutaa korttin...

Korttipohjan leikkasin pakkauspahvista. Itseasiassa tänään aion leikellä aika monta atc-pohjaa valmiiksi, sillä eilen loppui Jasmiiniriisi ja nyt on jemmassa myös muutama muukin paketti, joten siinäpä sitä urakointia. 

Taustaksi leikkasin suikaleita kaava-arkista. En osaa ommella, enkä kaavoista ymmärrä juurikaan mitään, joten joutaa korttiin.

Kiiltokuva. Sen kun näin, tiesin, että atc:iin se joutaa.

Tyhjentelen pikkuhiljaa kuva-silppulaatikkoani, jotta siihen mahtuisi uusia kuvia. Siksipä aikani kaiveltua löysin pari kuvaa lisää, mistä tiesin, että joutavat korttiin. 

Nuo kiiltävät jutskat ovat timangeja, eikä helmen puolikkaita, vaikka näyttävätkin vähän omituisilta. Teen yhtä isompaa projektia, johon olen mm. timangeja liimaillut, ja nuo jäivät yli. Joutivat siis korttiin nekin pöydältä kuljeksimasta. 

Väreinä pro marker, copic ciao ja musteet. 

Silpputehtaalle terkkuja! Meren valtiatar on saatu kuvattua!


ARVONTAVOITTOJA ja SAATUA


Osallistuin "Inspiraatio minussa"-blogin Enkeli-decon tekoon ja hämmästyin, kun posti kolautti kuoren MINULLE! Kuoren sisältö oli hämmästyttävä, sillä Enkeli-decon vuoksi sain lahjaksi tällaisia ihania juttuja:

Kortti, kuvia, papereita ja ääriviivatarroja sekä muutama riipus. 
IHANIA! KIITOS!

Ja se Enkeli-deco, jonka minä tein, näytti tältä:


Reunat ovat kyllä ihan suorat, mutta kuvassahan ne eivät sitä ole. 


Pinnistele alkuun pienellä. Se kasvaa suureksi. Löydät ilon. Hyvän olon. Innostut. Sitä ihminen kaipaa. Muutos alkaa pienten tekojen kautta. Miksei jo tänään? Kokeile!


Olin yksi onnekkaista, jotka pääsivät testaamaan Yves Rocherin Elixir 7,9 nuorentavaa päivä voidetta. Huippua saada kokeilla tätä tuotetta! Olen niin iloinen tästä voitosta!
Kerron kokemuksiani sitten, kun tiedän paremmin.


Kommentit

Sisko sanoi…
Täältähän löytyy yhdestä postituksesta vaikka mitä kiinnostavaa!
Mukaanlukien TJK 4.
Kiitos osallistumisesta!
kaari3 sanoi…
Positiivinen, energinen postaus! Kiva lukea, toivottavasti huippunen intoa irtoaa tännekin :)
Kiva postaus jälleen. Upeita kortteja olet askarrellut.
Mukavaa viikonloppua.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…