Siirry pääsisältöön

Kerran elämässä... voittaja!


Kerran elämässä-sarja jatkuu jälleen. Paljastan myös voittamani palkinnon ja tekemäni atcn. Pohdiskellaan yhdessä päivän teemaa ja otetaan päikkäritkin, jos siltä tuntuu. Eikös vaan?!

Kerran elämässä tulisi nousta ennen aurinkoa katsomaan, kuinka yö pikkuhiljaa muuttuu päiväksi. 


Atc aiheesta. Varattu jo. 


Olen herännyt ennen aurinkoa katsomaan aamun sarastusta. Olen nähnyt auringon pimennyksenkin aamuyöstä. Joskus olen mennyt nukkumaankin vasta auringon noustua. On siinä oma viehätyksensä! Ehkä mieleenpainuvimpia kokemuksia on sekin, kun läpi yön matkustin kauas, jotta olisin aamukahvilla perillä. Kerkesin torkahtaa pihalla ennenkuin aamuaurinko herätti talon väen. :) 
Minusta on hauskaa tehdä ex tempore-matkoja tai puuhia. Kaikkea ei tarvitse etukäteen suuunnitella ja kirjoittaa kalenteriin. 

Viime yön valvoin lähes kokonaan. Jos en kovasti "valehtele", veikkaan, että reilu tunti meni unten mailla kaiken kaikkiaan ja sekin pätkissä. Jossain vaiheessa oli sellainen pikkusen pitempi pätkä, eikä vain torkkua, ja silloin näin unta pommittajakoneista, jotka täyttivät taivaan ja maa oli liekeissä niiden jäljiltä. 

(Unitulkinta:
Unen sisällöstä ja kokonaisuudesta riippuen unessa nähty tuli symboloi tuhoa, himoa, halua, (juhla)valaistusta, transformaatiota, ilahtumista tai vihaa. Uni saattaa viitata siihen, että vanha jää taakse ja uusi astuu elämääsi. Ajatuksesi ja katsantokantasi muuttuvat. Käytännössä, jos tuli on hallinnassa tai keskittynyt vain yhdelle alueelle, se on suora metafora omasta sisäisesti tulestasi ja sisäisestä muutoksesta. Se edustaa myös tahtoa ja motivaatiota.Jos palat tulessa, uni varoittaa, että temppperamenttisi karkaa hallinastasi. Jotkin asiat polttavat sinua sisältäpäin.
Jos talosi palaa, käyt parhaillaan läpi jonkinlaista muutosta. Jos näet usein unia siitä että perheesi koti palaa, silloin uni kertoo, että et ole vielä valmis muutoksiin ja taistelet kovasti niitä vastaan. Vaihtoehtoisesti se voi korostaa ympärilläsi olevien ihmisten intohimoa ja rakkautta sinua kohtaan.
Jos sammutat tulen, voitat esteesi kovalla työllä ja vaivalla.)

Tuo uneni on hyvin toistuvaa laatua, vaikkei ihan tuollaisenaan, mutta usein näen tulimerta, pommitusta ja sotaa. tällä kertaa sentään paikka oliouto, eikä Sanaa. Jos tulkitsisin untani, mitä näin, se olisi vanhan jäämistä taakse ja uuden alkua. se sopii ainakin tähän hetkeen ja minulla on taipumusta nähdä unillani mennyttä,tätä hetkeä sekä tulevaa. 

Yö oli hankala ja väsytti tottakai aamulla ylös noustessani. Jossain vaiheessa sitten päätin ottaa ne päikkärit. Ensin vain 5-10 minuuttia, mutta olin niin poikki, että nukuin puolitoista tuntia. Helpottihan se. 

Helpottavaa oli sekin, kun voitin lokakuussa haaste-arvonnan ja nyt sain perjantaina vihdoin palkinnon kotiinkin asti. Amalian sponsoroima mielenkiintoinen palkinto sisälsi scrap 365-lehden elokuun numeron, taustakuvioita sekä paperikukkia. Mielenkiintoisia nämä skräppilehdetkin ovat, sillä niistä saa ideoita kortteiluunkin. Kommentit

Susanna sanoi…
Waude mika upea kortti!!! Ihan menee kylmät väreet!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…