Siirry pääsisältöön

Mustikkasuu

Activia auttaa, sanotaan mainoksessa. Meidän lähikaupassa oli Laktoosittomat Activiat tarjouksessa, joten pystyin vihdoin ja viimein ostamaan niitä meille. Ei ollut muuta kuin mustikkaa, mutta ajattelin, että maistan, jos vaikka se olisi kuitenkin ihan hyvää. Minun makuunihan mustikka-jogurtit ovat liian teennäisiä. Olen yhden mustikka-jogurtin löytänyt, mistä oikeasti pidän ja se on niitä lohkeava-jogurtteja.

No, aamulla oli taas vaihteeksi pala kurkussa ja se pala myllersi niin velloen että oli tulla ulos saakka suun kautta. siis sellainen yrjön tunkema palanen. Otin Activian ja ensimmäisenä ajatuksena että se mustikka on just sitä samaa, mitä kaikki muutkin. En tykkää. Syön silti, koska ruokaa ei pois pistetä ja syötävähän ne on joka tapauksessa! Parempaa se mustikkajogurtti on, kuin olla ilman mitään! Hetken myöhemmin huomasin, ettei minulla enää ole pahoinvointia. Activia auttaa! JEE!Eiliseen puuhasteluun kuului parin rannekorun teko ja projektiani jatkan... ;)
Eka rannekoru voisi hyvinkin sopia mustikkaiseen aiheeseen, sillä ihanat helmiäiset ovat mustikkaisten lilojen helmien kanssa niin sulassa sovussa korussa, että! Tonenkin koru herkullisine väreineen tuo karkkipäivän mieleeni ja vaikka mustikka-karkit. 

Mietin myös sitä, ettei tietooni ole enää pitkään aikaan kantautunut Inspiksen runollisen kuvahaasteen matkaaminen. Se on ilmeisesti jämähtänyt jonnekin. Viimeisin tietoni on 5.12.2013 kun se minulta lähti Kotilaiskalle. Palkinnoksi meni kaulakoru oikeasta arvaamisesta. Kenelle sitten sen jälkeen, sitä en tiedä eikä ole minuun oltu yhteydessä. siispä olen tullut siihen tulokseen, että kuollut ja kuopattu se haaste. Onneksi on muitakin haasteita, joten keskitytään niihin. 

Esim. Inspiration haastaa, Inspis-haaste ja kirje vaihto rinki nyt ajankohtaisina. Kivasti olette mukaan tulleetkin näihin uusiinkin juttuihin. Kiitos siitä!
Kiitos myös parille uudelle viralliselle lukijalleni! Tervetuloa!


Tein netissä persoonallisuustestin ja tällaisen vastauksen sain:

Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. 

Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. 

Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen

Hyvin samaa mieltä olen tuosta ihan itsekin. Haluatko sinä testata itsesi?

"Persoonallisuustesti" vaihda kysymysten määrä 15 kappaleeseen.

Antoisaa mustikanmakuista tai mansikkaista arkipäivää!

Kommentit

SatuMaria sanoi…
Activia todellakin autaa, on huomattu :)Yosa on myös hyvä, maidoton jogurtti. Mie tein myös tuon testin tässä taannoin ja mulle tuli, että olen ekstrovertti.
Vilimarika sanoi…
Jotain sellaista olen sinusta huomannutkin. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailmanennätys tahdissa Hula hula

Juhannus näissä merkeissä. 

Varmuudella ainakin Suomen ennätys..


Ihana Robin ja Hula Hula!


Hääjuhlan tarjoilu

Kuohuviiniä kultahipuilla meille kahdelle...

Tämä oli virallisena avioitumis päivänä.

Samoin kuin hopeaa hohtava pinkki Aviva.

Näitä juomia nautimme pitkälle iltaan ja katselimme jokaista lasia ihastuneina. Jopa illan viimeisillä lasillisilla.


Huomasin, ettei otettu kuvia lämpimästä ruuasta, jota tarjosimme yövieraille, pitkämatkalaisille. Sen sijaan pääosassa olleet herkut ovat edustettuina. Lusikat kahvitteluun ja kakkutarjoiluun olivat hieman isommat, kuin suomalaiset kahvilusikat. Ja tuo sydän.. <3 

Servetit hääteemaa mukaillen pinkkiä ja lilaa.

Tarjoilu kertonee, että samalla juhlimme Murusen synttäreitä. Tarjoilu on tilattu Kakkuaitasta, mikä sijaitsee Riistavedellä. Kaikkien kuopiolaisten konditorioiden tarjoiluehdotusten jälkeen Kakkuaitta vaikutti fiksuimmalta, parhaimmalta ja ystävällisimmältä vaihtoehdolta. Hinta-laatu on todellakin kohdallaan ja saimmehan kaiken tarjottavan suoraan kotiin kannettuna! Ja ei, tämä ei ole mainos eikä yhteistyösoppari, sillä kaikesta on ma…

Loput vihreät ja Silpputehtaalle

Vielä kerran näitä vihreitä atc-kortteja silpputehtaan haasteeseen ja Belgian vaihtoon.
Ovat siis uusia, mutta samaa sarjaa, kuin jo nähdyt.


Kuten aiemmissakin, myös näissä korteissa on tuunattuja tanssiasusta tippuneita paljetteja ja tölkin nipsuja. stanssikuviot kimalleliimalla koristeltuja. Tyttö korteissa on itse leimattu ja itse väritelty,

Taustana on itse tehty gelli plate-taidetta. Sabluuna on ollut apuna. Niin olen saanut tehtyä tasaiset pallot. 

Tekstin leimasin. Atc-korteissa ja etenkin näissä tämän tyylin korteissa saa olla tahroja ja ns. rosoisuutta ja se vaan lisää mielenkiintoa. siksi näihin vedän vapaalla kädellä ja nopeammin esim. reunat. 

Tosiaan kaikki nämä kortit ovat jo Belgiassa, joten vaihtoon en niitä voi laittaa. Seuraava satsi tuleekin vaihtoon Suomeen, mutta en vielä ole ihan varma, mitä niissä on. Sen tiedän, että atc-kortteilu jatkuu edelleen.