TJK 9-10

ATC-askartelua aina välillä. Tämän postauksen kortit ovat jo varattuja.  Löydät vapaat korttini tuolta yläpalkista eri sivulta. 



Olen yrittänyt käyttää nyt paperisilppulaatikkoani tyhjemmäksi. Toiveissahan olisi, etten käyttäisi tällä hetkellä isompia paperiarkkeja ollenkaan, vaan pelkästään silppuja. Näin olisi mahdollista saada silppulaatikko vajoamaan ja sitten vasta uutta silppua siihen taas tekemään. Siispä ruutupaperisilppu jouti korttiin.

Kiiltokuvia on muutamia ja ne sopivat tähän ruutupaperille parhaiten. Halusin jonkinlaisen enkelin, mutten perinteistä pilven hattaraenkeliä. Siispä syntyi tällainen kukkaisenkeli. 


Toisen kortin tahdoin tehdä mahdollisimman vähillä vermeillä. Vähälläkin kun saa kivoja juttuja tehtyä. Siispä silppulaatikosta yksivärinen paperi, pari kuvaa ja loppusilauksena kynsilakkaa, mikä todellakin joutaa korttiin, koska on niin omituisen väristä, etten osaa sitä kynsiini laittaa. Ilouutisena kuitenkin kerron sen, että olen saanut teholakalla kynteni vihdoinkin kasvamaan! Minullahan on aina ollut ongelmana hauraat ja lohkeilevat kynnet. Ne eivät ole kasvaneet kunnolla ja jos vähääkään pitemmäksi, naps ja lohkeavat pois. Nyt minullakin on KYNNET! Ihanaa! 


Mutta siis tämä kortti... Pari paljettia lojui pöydällä sopivasti, enkä niille muutakaan keksinyt, kuin nakata korttiin. 


Hahmo väritetty pro markereilla. 


Kommentit

Sisko sanoi…
Jostain syystä en näe toista korttia. Se kortti jonka näen on tosi hieno!
Kiitos osallistumisesta!
Maca sanoi…
Sinä olet ollut ahkerana! Mukavia kortteja.
Sisko sanoi…
Nyt näkyy kaunis kortti!
Silkku sanoi…
Kauniita kortteja tuo toinen on minun makuun;) en olekkaan ajatellut, että kynsilakkaakin voi käyttää, täytyy laittaa korvan taakse... onnea vaan uusille kynsille, mulla kanssa tuppaa lohkeileen kun kasvaa, mutta mun työ se on syynä, että lohkeilee.
Vilimarika sanoi…
Mulla syynä on ollut hormonaalinen vaiva. Nyt on lääkitys kunnossa ja lakkaus auttaa osaltaan. Tokihan askartelu on huono yhdistelmä heikoille kynsille, mutta Jospa se tästä.
Selma sanoi…
Kyllä kynsien haurautta on mullakin, ei parane pitkäksi kasvattaa, kun repeävät ikävästi ja kivuliaasti just kiinnekohdan rajasta. Tällainen maatiaisemäntä ei tahdo osata kynsiään edes lakattuna pitää, se ehkä vahvistaisi. Lakkapullot kuivettuu aina pöydän laatikkoon. Kai sitä vois korttiin laittaa, jos saa korkin auki :)

Mulle kuvat näkyy hyvin ja kortit ovat todella hienoja ja omaperäisiäkin.