Life olive käsivoide



Luonnollisena olet vahvempi. 
Se lause ei kaipaa selvennystä tai selittelyjä. 

 Life on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin terveyden ja hyvän olon oma erikoisliike, joka kattaa lähes 450 myymälää pohjoismaissa ja niistä yli 100 Suomessa. Lisäksi Lifella on verkkokauppa. Suomessa Life on alan suurin työnantaja! 

Lähin Life-myymäläsi löytyy "TÄSTÄ LINKISTÄ"


Life kattaa suuren valikoiman ihastuttavia, monipuolisia tuotteita ja myös oman Life-tuotesarjansa. Pääsin tutustumaan "Life Olive käsivoiteeseen"

Minun käsieni ongelma on ollut se, että ne haavoittuvat kuivuttuaan liikaa. Muutenhan käteni ovat tuntuneet pehmeiltä ja hyvinvoivilta, mutta juuri se haavoille meno on haitta. tiedän, että se johtuu siitä, että askartelen paljon ja paperi kuivattaa. 

aikaisemmin kokeilemani käsivoiteet ovat haisseet voiteelle. siis tiedätkö sen perushajun, mikä "kaikissa" voiteissa on? Olive käsivoide tuoksuu miellyttävälle, eikä laisinkaan sille perusrasvalle. 
Lisäksi satunnainen Oliven käyttö on auttanut siihen, ettei haavoja enää ole! Muutenkin huomaan käsieni voivan paremmin, vaikka oikeasti luulin, että ne olivat jo ihan hyvässä kunnossa. 

Olen huomannut kynsinauhojen voivan myös paremmin. enää ne eivät ryöpsähtele valtoimenaan kynsien päälle. Ja mikä parasta, Olive käsivoide on todella riittoisaa ja imeytyy nopeasti, kokonaan. 

Koska askartelen ja teen paljon käsilläni, tahdonkin käsieni olevan "puhtaat", eikä minkään rasvan peitossa. enhän halua kortteihin voidetahroja. Olivea laitan vähän vaan käsiini ja hieron voiteen kauttaaltaan molempiin käsiin huolella ja voin alkaa välittömästi askarrella kortteja. Näinhän sen pitääkin olla! 

Lifen olive käsivoide on laadukas tuote eikä sitä ole testattu eläimillä. 
Tulevaisuudessa tahdon ehdottomasti kokeilla Olive jalkavoiteen tehonkin. 


Luonnolliset ainesosat ja luonnon hyvinvointi on tärkeää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin nautittuna ottaa huomioon. Rakasta itseäsi ja ympäristöäsi! 



Kommentit