Muikkarit, atc:t

Vaikka te saatte ehkä muistutuksista näppyjä kohta, on silti pakko muistutella alkuun muutamista asioista. Pitänee sitten jossain vaiheessa laittaa näppyvoidetta palkinnoksi.

Joka tapauksessa muistutukset kehiin:

* "Joulukalenteri" on kahta vaille valmis. Arvonta on siinä vaiheessa, kun kaikki luukut ovat saapuneet minulle, mutta viimeistään marraskuun viimeinen päivä. Eli siihen mennessä pitäisi luukkujen viimeistään olla perillä ja jollei ole, ei pääse arvontaan mukaan. Mutta mikään kiire siis ei tosiaankaan ole! Kaksi luukkua siis enää vapaana! 2 arpalippua!

*"Kommenttiarvonta" on käynnissä myös yhä. Muistathan merkitä linkin bloggaukseen, monellako arvalla olet mukana! Palkinto on askartelutarvikkeita tai valinnaisesti postikortteja. Kumpaa sinä tavoittelet?

*"Inspiration haastaa" turkoosilla ja extroja mukana teemassa. Olethan tarkistanut linkityksesi oikein? En ala etsimään enää, mistä se nimenomainen kortti löytyy useiden bloggausten seasta,  joten osallistuaksesi linkinkin pitää olla kunnossa. Arvon joka kuukausi palkinnon, omasta pussista sekin.

* "Inspishaaste" tarjoaa tässä kuussa yllärinamusen salaisen sponsorin valikoimista. Jännittävää! Kunniamaininta tulee taas yhdelle erilaiselle työlle. Ei siis kaunein, vaan erilaisin. Kuten aina.








Tämän bloggauksen atc:t ovat kaikki varattuja.

Kommentit

Marsa sanoi…
Olet sinäkin kovan koulun läpi käynyt,mutta selviytynyt.Olen kohtalotoverisi lapsen vaikeuksien tähden.Ei äitiys ole helppoa.