Himalaya herbals-viikko: Anti-Wrinkle cream

Ihana ihana Himalaya herbals-tuotesarja saa tänäänkin jatkoa, kun esittelen sinulle päivävoiteen.  Esittelenkin oikein mielelläni, sillä ellei jo ole tuulut selväksi, Himalaya herbals on suosikki tuotesarjani. Vielä tovi sitten vannotin erään meikkifirman sarjaa, mutta koska se on vaihtanut kuorensa tai loppunut kokonaan (en tiedä kumpaa, sillä ei sitä löydy nimellä), on suorastaan ilo löytää tilalle vieläkin parempi setti.

Sitäpaitsi Herbalsilla on runsaammin tuotteita samaan sarjaan, mitä sillä unohdetulla sarjalla ja mielestäni on aina parempi, jos käyttää saman sarjan tuotteita. Niissä ei tule päällekäisyyksiä, kuten että yksi tuote jonka pitäisi avata ihohuokoset vastaanottamaan toisen tuotteet edut, sulkeekin ihohuokoset. Tai kun yksi tuote estää ihon kiiltoa, niin toinen onkin rasvaisempi. Huh.



Anti Wrinkle Cream on tukevantuntuinen(silti yllättävänkin kevyt),  50ml:n purnukassa myytävä voide, joka ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista, kiinteyttää ja häivyttää juonteita ja maksaläiskiä. Lisäksi tämä ihana päivävoide suojaa vapailta radikaaleilta.

Käytän anti-wrinkle creamia aamuisin, kun olen ensin pessyt kasvot kasvomaidolla ja kasvovedellä. Iltaisin sitten eri voide, mutta siitä lisää huomenna. ;) 

Eihän mikään tuote oikeasti poista syviä uurteita ja tee meistä ikinuoria. Ei siis aleta ajatella heti, ettei voide toimisi, jollei kasvoista tule vauvansiloiset. Anti-wrinklen tarkoitushan on ennaltaehkäistä niiden uusien syvien ja pientenkin uurteiden syntyä. Lisäksi voide häivyttää niitä kaikein pienimpiä jo olemassaolevia uurteita. Nehän ne olisivat muuten kohta syviä. Anti wrinkle cream myös kiinteyttää ihoasi ja näinollen estää ihon veltostumista. Sen lisäksi, että käytän voidetta kasvoille, käytän sitä myös decolteelle. 

Viikko alkaa olla lopuillaan, mutta vielä on ihana tuote luvassa. Oleppas kuulolla huomennakin. ;) 

Kommentit