Himalaya herbals viikon viimeinen

Viimeinen päivä ja kello lähenee jo yötä. Viimeinen päivä marraskuuta javiimeinen päivä Himalaya viikkoa.


Revitalizing night cream, selkeästi suomalaisittain suomennettuna elinvoimaa antava yövoide. 

Täytyy sanoa, että tämä Himalaya herbal-sarja on vienyt minut mukanaan ihan kerta sipaisulla. Niin miellyttävän tuoksuinen ja -tuntuinen. Laadukkaan näköinen purnukka. Halpa verrattuna muihin tuotemerkkeihin ja mikä tärkeintä, TOIMIVA! 

Olen käyttänyt nyt useamman viikon näitä tuotteita ja kyllä kasvoistani on finnit ja mustapäät vähentyneet radikaalisti ja säteilen enemmän. En enää koe näyttäväni kalman kalpealta ja haudasta nousseelta, vaan saan luonnollisen sävyn kasvoilleni ilman meikkaustakin. 
Kyllä se on iso asia minulle! 
Ikäni kalpeana kulkeneelle. 
Muutaman euron hintaisella voiteella voitetaan mennen tullen kalliit "anti-eiz-kreemit".

Herbalin yövoidetta laitan iltaisin kasvoilleni ja kaulalle, kun tottakai ensin olen pessyt päivän tomut pois. Yövoiteen tarkoitus on ihon ravitseminen ja rauhoittaminen yön aikana. Kasvot ovat aamulla luonnollisen raikkaat ja pehmeät. Yövoide saa yön aikana rauhassa kosteuttaa ihoa ja tunkeutua syvälle ihosoluihin puhdistamaan ne. Näin ollen mustapäiden ja muiden näppyjen  synty vähenee. 
Himalaya herbal-tuotteet ovat kasvipohjaisia ja vitaminoituja. 

Tiesitkö, että joillakin ihmisillä saattaa puhdistustuotteet ja syväpuhdistavat voiteetkin saada aikaiseksi ensimmäiseksi totaalisen puperteetin kaltaisen reaktion. Kannattaa kuitenkin jatkaa tuotteen käyttöä vielä hetki, sillä saattaa olla niin, että ihohuokoset ovat niin tukkeutuneet, että puhdistavat tuotteet alkavat puskea talia ja likaa pois tehden ensin näppyjä. Kun ihohuokoset ovat puhtaat, ihosi kukoistaa kauniimpana kuin koskaan! 
Tottakai joillakin tuote ei sovi laisinkaan ja silloin kyse on esim. allergiasta tai muusta ärsytyksestä. Senkin huomaa kyllä, ainakin ajastaan. 

Himalaya herbal-tuotteet ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä tuotteita, joten suosittelen ainakin kokeilemaan. Tee päätöksesi kokeiltuasi! 
4-5 euroa purkista... 
Kalliimpiahan ne ulkomailta maahantuodut aikakauslehdetkin ovat. ;) 

Kommentit