joulukortteja


Jouluun ei ole kovin kauaa enää aikaa, joten kortteja on alettava jo askartelemaan. Minulle tuli sopivasti tilaus joulukorteista, jossa vaateet olivat melkolailla haastavia. Ainakin minusta tuntui siltä.

Simppeleistä, yksiosaisista korteista, joissa ei saa olla mitään "irto-osia" eikä koristeita ja kaikinpuolin pitää olla yksinkertainen ja hauska tai ajaton.
Osan pitää sopia vanhemmalle, osan nuoremmalle. Saa olla värejä, mutta osa hillittyä.

Mietin, että ainahan korteissani on kerroksia ja koristeita, joten haastetta taitaa riittää, mutta sitten kun P*skis julkaisi haasteen, sain pikkuhiljaa sitä ideaakin kiinni. Lähdin kasailemaan värien mukaan yhteensopivia elementtejä. 


Lisäksi iloinen lumiukko suurella sydämellä. 
On simppeliä ja silti hauskaa.
Sopii tilauksen "nuorten kortti"-osastoon. 


Väriä sai joissakin korteissa olla, joten tein 3D-kuvasta kortin. Kelpasi onneksi, vaikka olikin koholla hieman tuo kuva. 

Kyllä täytyy sanoa, että haastavaa oli tehdä simppeliä. Sitä kun tahtoisi niin kovasti laittaa jotain koristettakin mukaan. Tällaisia nyt tuli ja katsotaan, mitä tulee seuraavaksi. Ihan kiva haastaa välillä itsensä. 

Jos sinä tahdot tilauskortteja, niin teethän tilauksen nopeasti. Teen kortit tilauksen saapumisjärjestyksessä! Nyt on jo marraskuu, joten tilaustöiden 3viikon tekoaika (kohtuumäärälle kortteja) vie jo joulukuun puolelle meidät. 
Toki sopia voidaan tarvittaessa aikatauluistakin, mutta tarvikkeiden hankkiminen vie jo oman aikansa, ellei minulla ole toiveisiisi sopivaa vielä. 

Jokohan ekoja pikkujouluja aletaan kohta viettää? 

Kommentit

Kiitos. Itse koin tosiaankin haasteelliseksi käyttää vain vähän, eikä koristeita, eikä mitään extroja. Onneksi olivat tilaustyön mukaisia.
Unknown sanoi…
Tosi kivan näkösiä. :)