Mitäpä jos...


Mitäpä jos maailma ei olisikaan mustavalkoinen? 
Mitäpä jos avaisimme silmämme ja huomaisimme, ettei syksy tai talvi ole harmaata ja pelkkää loskaa?
Mitäpä jos se oma pikkuruinen elämämme ei olisikaan ihan niin pahaa ja ahdistavaa, vaan siinä olisi hippunen väriloistoa mukana?

Mitäpä jos hankkisimme sen oranssin ihanan hameen kaupasta ja siihen pinkki pusero!? 
Tai antaisimme koiralle ison halauksen ja leikkisimme hetken sen kanssa. 
Entä jos pukisimme tänään ne kauneimmat korut yllemme, emmekä säilöisi niitä juhlia varten?
Entäpä, jos ostaisimme ruusukimpun tai jonkin muun kauniin kukka-härpäkkeen ihan itsellemme?

Ei olla niin vakavia. Leikitään välillä. 
Punataan huulemme vihreällä ja leikitään teiniä. 
Otetaan selfie ja katsotaan mukamas vieraan silmin, mitä muuttaisin tuossa naamassa tai kokonaiskuvassa. Sitten tehtäisiin se kaikki, mitä ajateltiin muuttaa! 

Mitä jos hymyiltäisiin naapurin v-mäiselle ukkelille ihan vaikka vaan kokeeksi ja katsotaan, mitä tapahtuu. 

Tehdään päivästämme valoisampi, värikkäämpi ja hauskempi! 
Ollaan HASSUJA, HÖPSÖJÄ JA IHAN KAIKKEA MITÄ HALUTAAN SYDÄMESTÄMME!

hullunkurisen ihanaa viikonloppu!

Viltsu

p.s. vauvamme käytettiin lääkärissä. Tunteemme ovat hyppineet laidasta laitaan tänään. Olemme pelänneet kuolemaa ja saaneet toivoa. Vauvalta on otettu laaja verenkuva ja silmät tutkittu. On suljettu pois kissojen hiv, eli Fiv. Tiesimmehän me, ettei kaikki ole ok, kun lapsen saimme, mutta että lääkärissä näinkin vakavia pohdintoja... 
Nyt annetaan lapselle lääkkeitä silmiin ja suuhun monta kertaa päivässä. 
Paranisipa vauva-leijonamme pian...



Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Viltsu ihana teksti, olet niin oikeassa. Siksi aina kyselen tuota minäkö keski-ikäinen kun ei pidä jäädä jumiin tiettyihin raameihin. :) Voi ei teidän kisua, onko kissaflunssaa. Meidän kisut sen sairastivat pienenä, saivat sen kolmannelta kisulta. Selvisivät siitä, mutta 4-viikkoa meni. Pikaisia paranemisia pienelle suloisuudelle. <3
antibioottia ja silmätippoja sai. On saanut jo aikaisemminkin useita kuureja erilaisia antibiootteja. Ongelmanahan on se, että vaavi on ollut ilman emoa synnyttyään pari vuorokautta, eli kylmä, nälkä, äidinmaidottomuus, tartuntataudit... Lisäksi hän on elänyt kissalaumassa ulkotiloissa. sieltä otettu talteen kissalaan. Eli kuka kantaa mitäkin tautia?!
Veli lopetettiin vakavan sairauden uuvuttamana 10-11 viikkoisena!
Katja sanoi…
Toivottavasti kuuri auttaa!

Meidän Toffee oli jotain 4-5 kk viime talvena, kun alkoi syödä huonosti ja yhtäkkiä tiristi pissaa mihin sattui, vaikka oli aiemmin osannut laatikkoaan käyttää. Vein lekurille ja sai antibiotin, joka vei vaivat mennessään.

Niin joo, sillä oli muuten meille tullessa korva kauhean likaiset. Ruskeaa likaa aika paljon. Rapsutti enenevässä määrin, joten pyysin eläinlääkäriä katsomaan samalla kuin antoi rokotteen. Sain niihin jotain korvapunkkilääkettä ja putsailin kissojen korvanpuhdistusnestellä, niin meni ohi.

Nyt pari-kolme viikkoa sitten sairasti ilmeisesti kissaflunssan, kun alkoi kovasti kuola valua. Sitä kesti nelisen päivää. Kun Toffeelta meni flussa jo ohi, sama tuli Myrskylle. Myrskyllä tosin kesti vain pari pv. Siinä ei onneksi tarvittu mitään kuureja. En keksi mitään muuta, mistä sen saivat, kuin meidän kengät. Sisäkissoja kun ovat.
Oman lemmikin sairastelu on raskasta. Voimia teille