Tähtituote

Joulu on tulossa ja jouluvaloja aletaan jo ripustella talojen pihoille ja ehkäpä joku laittaa ne jo ikkunaankin. Parhaimmillaan olen nähnyt loka-marraskuun vaihteessa jouluvalojen tuikkeen taloista. eihän siinä mitä, jos tykkää itse.

Tontut ovat alkaneet jo kurkkia ikkunoiden takaa, vai oliko se se naapurin tirkistelijä? No, sama asia varmaankin.. Tonttu mikä tonttu. 
Lapset kuitenkin toivovat, että se tonttu olisi punapukuinen tai harmaanuttuinen ja nappaisi lahjalistan rappusilta mukaansa ja veisi pukille. Joissakin perheissä lapset alkavat ratkattaa malttamattomina jo tovin ennen joulua sitä samaa virttä; "Millon pukki tulee, millon pukki tulee?". toisissa perheissä äiditkin huokaavat sitä ihan samaa; "Tulis jo se pukki...". Välillä ne äidit motkottavat omille miehilleenkin, kun eivät ne miehet ole niitä pukkeja.... Jaa-a...

Kun joulu lähestyy, haetaan joulukuusi salaa lähimetsästä yön pimeinä aikoina, ja sitten ihmetellään suureen ääneen kylän muiden ukkojen kanssa, että "Kukahan se salakaatoi tänäkin vuonna kuusen!? En minä ainakaan tekisi niin!" Ja kuusimyyjät huoltoasemien pihassa värjöttelevät turkishaalareissaan aattoiltaan saakka ja heti aaton jälkeen myyvät kuusia superedullisesti -50% Tai kolme kuusta 20 eurolla. On muuten järkyttäviä hintoja kuusilla! Kysyttiin eräänä talvena, niin 60 eurolla saisi ihan kivan kuusen. IHAN KIVAN! entä se kaikista kaunein, jossa on kävytkin tallella puhumattakaan oksista ja havunneulasista!?

Joka tapauksessa kuusi on ja sitä koristellaan. Tähtihän se sinne latvaan pitää kaivaa varaston laatikosta. Tähti, joka on parhaat päivänsä jo nähnyt vuosia sitten, muttakun se on se sama tähti, "jonka ostin ekana vuonna kun muutin kotoa". Juu-u... Tunnearvoa, vaan ei kauneutta. Asiansa ajaa keskivertokuusen latvassa. 

Mutta minkäslainen tähti se olisi paras siinä ihan omassa päässä?! 
Siinä, jota pitäs varjella kun mennään hakemaan kuusta tai etsitään joululahjoja tai käydään haudoilla tai vaikka sitten lasten kanssa lahjaksi saadun pulkan ja stigan kanssa mäessä?!


Kelpaisipas hyvinkin "TÄHTITUOTE!" eli Nuthatin ihana tähtipipo! 

NUT-Group on vantaalainen perheyritys. NUT-group valmistaa ja myy omaa rekisteröityä pipo/vaatemerkkiä NutHat. Jokainen NutHat pipo valmistetaan käsityönä ja yritys vastaa itse myös kaikista painettavista kuvista sekä painotyöstä. Mallistoon kuuluu yli 30 erilaista pipoa. On siis vara valita oman makunsa mukaan niin kuvan aihe, kuin värikin. Lisäksi on erikokoisia pipoja, joten löydät oman kokosikin helposti.  NUT-Group tekee yhteistyötä myös yritysten ja urheiluseurojen kanssa valmistamalla heille omilla logoilla ja pelinumeroilla varustettuja NutHat pipoja. Minun valintani oli heijastinpipo, tähtirivi. Se on täydellinen valinta Murusen makuun. 


Pipo on valmistettu joustavasta, laadukkaasta trikoosta. Musta pohjaväri on oikeasti musta, eikä sinnepäin. Nuthat-merkki on sijoitettu saumaan sivulle ja sen verran pienikokoisesti, ettei se ole pipossa se oleellisin asia, mutta silti siitä käy ilmi valmistaja. Pipon tähdet ovat heijastavia ja EN471-sertifioituja. Eli ihan oikeita heijastimia! 


Testasin tähtien heijastavuuden. Pistin Murusen kylppäriin pimeään huoneeseen ja otin taskulampun. Sillä ovenraosta tuikin kylppäriin ja näin kuin näinkin pelkkiä heijastavia tähtiä! HUIKEAA! SE TOIMII! tottakai takin liepeessäkin pitää heijastimen roikkua, jotta autoilijat näkevät paremmin, mutta nytpä näkevät myös pään korkeudelta heijastimet ja näinollen Murunen ei jää auton alle! Onhan nyt tällainen "heijastus" paljon parempi, kuin yksi pieni killutin. 


Löydät "Nuthatun" myös facebookista.

Tosiaanvaihtoehtoja löytyy pipoissa. Tytöille ja pojille, miehille ja naisille ja vaikka mummoille ja ukeille. Kelpaavat kyllä vaativampaankin makuun. Laatua! Ja nimenomaan SUOMALAISTA LAATUA!
Eikä tarvitse ottaa yksiväristä pipoa, ellei halua. Onhan tuolla kuviokankaistakin tehtyjä! Käyhän tutustumassa ja hanki tänä jouluna pipoja lahjaksi! Ihan varmasti on arvostettu lahja! 



Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥tosi kiva ja hyvän näköinen pipo!