vanhassa vara parempi ja muita vanhuuden höpötyksiä

Vanhuus ei tule yksin. Bilettääkään ei jaksa niinkuin ennen. Ei, vaikka nämä bileet olivatkin 2 vuotis-synttäribileet ja kestivät vain muutaman tunnin. Herkkuja oli tarjolla ja meikäläisen maha veti vain yhtä suolukkaa ja kahta makiaa. Miten se on mahdollista, että vähemmän jaksaa syödä ja silti enemmän alkaa maha pömpöttää?! Missä on se nuoruuden sutjakka ja kiinteä kroppani?! Ai niin, siellä se on luiden suojana, mutta jokin vara-kuplamuovi-suojakerroin on siinä pinnalla.
Kivat juhlat, suloinen päivänsankari ja vaihtelua oli. Harmi vaan,e ttä kroppa on eri mieltä varmaan ihan kaikesta.
No, jollei bilettäminen enää ole tämän hetken ykkösjuttu viikonlopuille ja perjantain kohokohta, niin leffailta oli maanmainio. Vai voiko sitä noilla sanoin sanoa? Koskettava...



Katselimme kotisohvalla maatessa 12 vuotta orja-leffan ja onhan se raaka! Onhan se myös niin todellista! Ja sitten me kalpeanaamaiset lökkäpöksyt viitsimme vielä sanoa, että meillä on voi voi niin kamalan vaikeaa! Montakohan raipaniskua meikäläisenkään ruho kestäisi, ennenkuin taju lähtisi? Tai montakohan koppaa puuvillaa keräisin päivässä? Ylittäisinkö leffassa näytetyn yli 200 kopallista?! Saanen epäillä... Ensimmäinen hämähäkki tulisi vastaan ja se olisi siinä! SLAAGI!



Tällaisen hemmoteltu, hyvälle oppinut nainen, joka on elänyt elämänsä katto pään päällä ja puhtaat kalsarit aina jalassa, ei varmasti pärjäisi missään puuvillapellolla vähillä unilla ja pieksettynä, kahlittuna ja riistettynä irti lapsestaan.
Minä tiedän vain mitä on elää tässä yhteiskunnassa. Mitä on taistella Stubbia vastaan tai Persuja.
Enemmänkin nautiskelen elämästäni saaden läheisyyttä, hellyyttä, rakkautta. Ihan niinkuin tänäänkin.


Murunen pyysi minua nakuna makaamaan eteensä ja alkoi vedellä edestä, takaa, silmäni ollessa auki sekä kiinni. Kyllä pehmeä, hellä kosketus tekee hyvää! ;)
Ensin oli kasvohoito, sitten paketti sisälsi niin käsihoidon, jalkahoidot kuorintoineen ja voiteluineen kuin kokovartalorasvauksenkin.  siinä sitä olikin voidepulloja pitkin poikin. Mietin vain, kuinka yhdellä ja samalla voiteella voisi käsitellä koko kropan. Meille myydään periaatteessa samaa ainetta eri kuorilla. Vai eroaako muka jalkarasva käsivoiteesta kovastikin? Tai anti wringlet päivävoiteista? Entä mitä eroa on night creamella ja kiinteyttävällä kasvovoiteella?
Minun naamaan saisikin kehitellä semmoiset essensialit creamyt, joilla saisi silmäpussit kurottua poskipäiltä pois ja kaksoisleukaan ultra-extra-tehotippoja. :D

Ja kun minun kroppa kiilsi voiteista, sama käsittely minun kätösin Muruselle. Meille kosketus on luonnollinen, tärkeä osa parisuhdettamme. Mikä sen ihanampaa, kuin halaus tai tällainen koko paketin hoito. :)

Meillä on ne perinteiset vauvanodottelutkin häiden jälkeen kovasti käynnissä ja äitiyspakkauksen purkua edelleenkin. ruokaa ja äidinmaidon vastiketta hankittu. "Vaippavermeet" ja ruokailuastiat jemmattu. Lelut, huopaa ja mitähän vielä. Ai niin ne "rattaat", joilla päästään vauvan kanssa ulkoilemaan. Enää ei puuttuisi kuin pienokainen itse ja pari mattoa. Toinen kylppäriin veskin alle, toinen ruokakuppien alle. Kyllä kisun kelpaa tulla laitokselta kotiin! Laskettu aika lähestyy jo! Nyt jännätään, onko LA todellinen aika vai meneekö päivän tai pari yli. ;) Kaikki kun riippuu "synnärin hoitohenkilökunnan" aikatauluista. Jos tulee hälyytys, niin sitten odotetaan täällä. Juurikin niin. Vauvamme kun on tulossa eläinsuojeluyhdistykseltä. Ei tehtailtuja tai  kesäkissoja.

Vanhuus ei tosiaan tule yksin! Nuorena huokailin jonkun iik-nii-ihqun-pörröpehmolelun vuoksi, jos sain sellaisen lahjaksi. Nyt nautin suuresti, kun saimme Tuulalta sipulipussin. : D KIITOS! Olihan paketissa muutakin, mutta myös sipulia. 

nuorempana halusin heti-mulle-kaikki. Nyt kävimme kyselemässä puhelinliittymätarjouksia, kun entinen on umpeutumassa ja päätin olla ottamatta vielä mitään. Mietin hyvin tarkasti, maksanko 3 euroa kuussa vähemmän rajattomasta liittymästä uuteen operaattoriin, vai pysynkö samassa 3 euroa kalliimmalla ja rajallisella sopparilla. Raaskinko vaihtaa, enkö raaski? Onko vaihtaen operaattori huonompi? Voihan voi. 

vapaat atc:ni löydät sivupalkista, oikealta. Klikkaa sitä lintu-korttikuvaa.


Tällaista tänään. Vanha ja viisastunut? Viltsu.

Kommentit