Siirry pääsisältöön

Arvonnan voittaja Sini-tuotteen esittelystäSinituotteen esittelyssä pistin käyntiin omakustanne-arvonnan ja nyt on aika tullut arpoa palkinto. Kyselin teiltä muistojanne Sini-tuotteista. Kokemuksia, ajatuksia, millätavoin Sini on ollut mukananne elämän taipaleella. 

Vastauksia tuli 20 kappaletta. Jokainen listalla ollut tupsahti arpalappukulhooni. Siinä sitten hämmentelin ja kämmentelin lippusia. Joillakin oli yksi arpa, joillakin neljä. Sovitusti, muttei sopupelinä. Ja sitten oli sen arpalapun noston vuoro. Jännitystä minullekin, lähteekö postia hyvinkin tutulle blogikamulle vai ihan uudelle kasvolle. ei sillä väliä, mutta silti olin täpinöissäni. :D 

Vielä en kuitenkaan voittajan nimeä kerro, sillä ensin esittelen palkinnon vielä kerran. Mistä ja miksi. 


Kävin tässä taannoin messuilemassa ja törmäsin pariin lehmään. Tai oikeastaan lehmään ja vasikkaan. Chaplinkin siellä oli, tai niin ainakin luulin ensin, ja koska tiesin Chaplinin olevan jo edesmennyt herra, jouduin pakokauhun valtaan. Kuinka hän voi olla täällä?! Sitten tajusin tuon knallipäisen miehen olevan joku samis. Aika hyvin pukee knalli messuisäntääkin. 
Siis eihän minua yhtään hämmästytä se, että lehmä vasikkansa kanssa keskellä kaupunkia kulkee, mutta että tumma herra knalli päässä... Hu huh


Ja sitä krääsää ja värikästä tilpehööriä, jotta lapset innostuisivat irtiottamaan kätensä vanhempiensa hajamielisestä otteesta. Vanhemmilla ajatukset virveleissä ja taikauistimissa sekä ikuisissa siimoissa...
 Ikuisesti siimat sotkoksissa. 

Lapset sillä välin pomppoilevat jojona leipämaistiaiskulhon ja pikkuautopöydän välillä.
 Ai kuinka ihanaa onkaan niillä rasvaisilla käsillä autoja hipelöidäkin, päristä sylki vaahdoten ja laittaa sitten se auto vastentahtoisesti takaisin kuorrutteen kera, kun vanhemmat loppupelissä pilttinsä huomaavat ja repivät autoa lapsensa kädestä pois. 
Sitten torutaan soo soolla lasta, kuinka lapsi oli tuhma..

 Räkänokka pyyhkii kätensä selkämykseen nenänsä ja jättää vielä epätoivoisen hyvästi-hipaisun ihanan kirkuvanpunaisen auton kylkeen. 

Ja lapsiko oli se soo soo-pahis?! 
Entä vanhemmat, joiden elämäntehtävä on huolehtia pienokaisistaan!?
 Pitää huolta siitä, että kengännauhat ovat sidottu kiinni, ettei lapsi kompastu niihin.
 Pitää huolta siitä, että nenä tulee niistetyksi ja paperitollo omaan taskuun talteen roskisten puuttuessa juuri siltä kohtaa ja unohtaen räkärätit sitten roskiksen kohdalla tipauttaa pois. 

Vanhempien tehtävä on messuillakin katsoa, mitä lapsi tekee, missä on ja miksi! Tehdä yhdessä se auto-ostos tai rinkelikauppa. Lapsi on iloinen saadessaan pienen messumuiston! 
(Minä kyllä muistan, kuinka minun lapseni oli kiltisti ja nätisti kun sai rinkelin...
Eikä siitä olekkaan kuin 20 vuotta ja aikakin kultaa muistot...)  


Vaihdan hunajaisempiin aiheisiin, etten ala liikaa paasaamaan lapsista ja vanhemmista. Vielä kuvittelevat, että perustin oman beibit.com sivuston. 
Alkavat parjaamaan Inspistä, vaikka syytönhän minä siihen olen, jos äidit tahtovat esitellä sitä tärkeintä paikkaansa julkisesti. 
Hohhoihaa!

 Voinhan minäkin parhaan paikkani julki tuoda. Raotan teille vähän. Nimittäin tee-ja hunaja vitsiini on se kaikista mielenkiintoisin ja kaunein paikka. Ehkä.. 
Ja kun olen teen makuun päässyt, lorautan mieluusti teeheni hunajaakin. Etenkin flunssaisina päivinä. Siksi mukaani lähti purkki hunajaa.
Tai kaksi purkkia..
Ok! Myönnän! KOLME! 


Messuilla on se hyvä puoli, että siellä törmää mielenkiintoisiin ihmisiin. Yksi mielenkiintoisimmista oli tämä pitkäsäärinen hujoppi, joka tarjosi lapsille puhallettuja eläinhahmoja tarjoushinnalla, 2 euron kappaleelta. 
Ajatteles, jos kaikille lapsille tulisi lakisääteiseksi hankkia ilmapallo koira tai -kissa! 
Sitä kun hoitavat niin, ettei puhkaise sitä ja kuljettavat kaikkialla mukana, lopulta joko tympääntyvät tyystin ja lopettavat haihattelemasta lemmikkiä TAI jos se lemmikin tarve yhä on olemassa, on ammattikasvattaja! Tietäisi että lapsi oikeasti hoitaa ja huolehtii siitä lemmiksitä. 
Lakialoitteeksi voisi tehdä: Lapsille pakolliseksi ilmapallolemmikki!


Jos minun lakiehdotukseni sai pohtimaan, onko VIltsu syönyt liikaa makeisia tai juonut Colaa, niin mitäs sanot tästä?! ANTISELLULIITTINEN TOPPI! 
Minullakin on selluliittikorsetti päälläni! Olenkin muodikas mimmi! 
JIPPII!
Vaviskaa muotibloggaajat, sillä Viltsun aika koitti nyt! 
SELLULIITTIKORSETTI! 
alkaen 15 euroa... 
Pah, nolla perään, niin on taatusti muotia! ;)


Eräs messupöytä tarjosi erilaisia pikkujoululahjoja. Minulla ei ole kuin se oma privaatti pikkujoulu tulossa, joten en viitsi itselleni kääriä pikkujoululahjaa, mutta ei minua nyt niin suuremmasti jäänyt harmittamaankaan...


Ihan oikeesti! 
Nuo Knomet tuossa takana sinisine housuineen ei vaan ole mun juttuni.
Mutta saunatonttuun uskon ja saunatontun vielä joku kerta haluan saunaamme hankkia. Ei sillä, etteikö siellä pari tonttua lauteella jo nökötä... 


Harmittaa vietävästi, että minulla unohtui kamera kotiin ja tyytyminen oli vanhan kännykän kameraan. Pahoitteluni, ettet saa samaa säihkyä, mitä tämä harakka sai nähdessään korukaupat. 


Se Chaplinin näköisversiokin otti lopulta hatun pois päästään ja esittäytyi poliitikoksi. Rento kaveri tuo moskovitsi, vai oliko se nyt syskovitsi.

Niin, miksi minä sitten sen arvonnan pistin käyntiin ja mitä minä lupasin voittajalle? 

+ yllärikorvakorut Viltsun blogikaupasta. 

Kalenterikortti ja korvikset lähtevät yhdelle, sillä minulle messut ja kaikki sellainen extra, mikä on kodin ulkopuolella, eikä liity lääkäreihin, on onnea. Vaihtelua arkeen kuulostaa niin kliseiseltä, mutta sitä se on. Vaihtelua, ja kuin se pieni lapsi leipäkorien ja autolelujen välillä jojoillessa, sitä uteliaisuutta, riemua ja ihmettelyä. Että arki voikin olla antoisaa sekä inspiroivaa! 
Siksi halusin tuoda sinullekin palan messuista. 

Tässä voittajaviesti: 
Tuitiina kirjoitti...
Sini lankamoppi + sanko jossa oli sen mopin liiat vedet pois 'puristin' oli ihan ensimmäinen siivoustuote, jonka hankin ensimmäiseen vuokrakämppääni, sillä minä tyttö sitten luuttusin lattioita ja puhdasta tuli :)
Neljällä arvalla mukana!
Kiitos kaikille osallistujille! 

Ja joulukalenteriin osallistuneet, tarkistakaas onko joulupallossa sinun numerosi! 

Kommentit

Onnea voittajalle.

Katselin noita palloja, mutta en tajunnut että minäkin saan korun. KIITOS
Viltsu sanoi…
Luukku jonka lähetit ja minulta varasit on oma Arpa numerosi, kuten ihan alussakin kerroin. Toki arvontaa halusin, eikä vain mulle mulle kaikki. Hih.

Sinun palkinto on jo matkalla. Hihii.

Lisätietoja arvonnasta itse arvontabloggauksessa. Ja aina saa kysyä neuvoa.

tulikin hyvin yleinen vastaus.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä ihmeen Junk Journal?!

Ystäväni, sielun sisareni, joka on kuin aurinko harmaana päivänä tai kukkaketo hiekkadyynillä. Hän saa hymyilemään, nauramaan, itkemään ilosta ja inspiroitumaan kaikesta uudesta ja kiehtovasta. Ystäväni saattaa olla hiljaa hetken, aivan niinkuin minäkin, mutta silti heti seuraavalla kerralla voimme avata salaisuuksien kammiomme ja kuiskata toisillemme sydäntämme raapivia ajatuksia. Hän on jopa lähettänyt enkelienergiaansa minun vuokseni auttaakseen ihan vaan siksi, että välittää. Hän välittää isolla sydämellä ja koko perheestäni. Ja kaikki ne, mitä tunnen häneltä, tunnen myös häntä kohtaan. 
Japanilainen sananlasku sanoo: Ihaile kirsikkapuun kukkia nyt, myrskytuuli saattaa tempaista ne yön aikana mukaansa. Tuo kaunis ajatelma tuli mieleeni katsoessani satumaisemaa kortissa, jonka ystäväni minulle lähetti. Ihailen ystäväni taiteellisuutta, ystävällisyyttä, sielukkuutta.. Ihan kaikkea sitä hyvyyttä, mitä hänessä on. Minulle hän ei ole itsestäänselvyys, kuten ei kukaan muukaan lähelläni…

Sormet siis laitetaan tuosta reiästä sisään...

Se ei liene tule yllätyksenä, että meidän perheessä kissapojat ovat ne, jotka kaupassa ekana tulevat mieleen, jos ajatellaan jotain "extraa". Siis leluja, tai yleensäkin tavaroita. Ja koska pojat ovat niin rakkaita, on heille oltava vain parasta. Siksi Petpuun kautta hankittu kerrossänky onkin osa sisustustamme ja poikien arkea. se paikka, jossa loikoilevat ja nukkuvat iltaunet, seuraavat meitä palvelijoita ja leikkivätkin yksin tai kaksin, kuten kuvassa. En tiedä, mitä olisin sitten tehnyt, ellen saanut Petpuun kautta kerrossänkyä, sillä se oli niin kauan haavenani. Halusinhan tasa-arvoisen nukkumapaikan pojille ja pehmeän, viihtyisän, kauniis ja toimivan kaiken lisäksi. Kiitos siin Jyväskylän suunnalle todellisesta asiakaspalvelusta ja hyvästä työstä. 

Tuossa lopussa mainitsin adjektiivit: pehmeän, viihtyisän, kauniis ja toimivan ja tästä päästäänkin aasinsiltaa pitkin hyvin kuvaavaan meikkiharjasettiin. London Pride on tehnyt upean kullanvärisen meikkiharjasetin, jossa l…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…