ARVOTAAN LUKIJAPALKINTO

Muikeaa tätä päivää! 
Ilta jo alkaa painaa päälle tumman suruhuntunsa, mutta suruun ei ole silti aihetta. Ihan varmasti tulee tänäänkin bloggausta toisensa perään ja arvontaa ja haastetta. Se on tämä pienen vauvan kanssa elämä niin hektistä, ettei minusta enää ole koneelle istumaan oman aikatauluni mukaan. Leijonanpentu kun päättää sabotoida koneella oloani, niin sitten hän sen tekee! Leikkii jojoa ja jojoilee niin kauan että irrottaudun koneelta leikkimään. Samalla pitää kotityöt tehdä ja pakolliset oman vointini lepotauot pitää vaakatasossa. Läppäriä tai tablettia kun ei ole, niin ei onnistu silloinkaan nettihommat. Kännykällä NOWAY!
 Siispä pahoitteluni, että kaikki mahdollinen tulee illan hämärässä. 


Aloitetaan arpomalla joulukalenterin lukijoille suunnattu palkinto. 
Annoin Randomin herralle vapaapäivän ja otin esille mystisen taikalippaani, joka sekoittelee arpalipukkeet ja arpoo voittajan. Hyvin, hyvin salaperäinen arpomakone. 


Tuon arpomakoneen kätköistä putkahti yksi lappu kädelleni, ja siinä luki yksi nimi. Kaikkien superfanfaarien saattelemana tottakai. 


Tässä lapussa lukee nimi, joka siis voitti 10 postikorttia, kaulakorun sekä korvakorut. Palkinto on minun itseni sponsoroima.

Onnea! 
Osoitteesi voit laittaa minulle meilillä.

Kiitos jokaiselle osallistujalle!!!







Kommentit

Selma sanoi…
Kiitos, arpajaisvoitosta, mutta mistähän sun sp löytyy? tai siis en osannut löytää, kun en hallitse näitä netin monimutkaisuuksia....
Sähköpostiosoite löytyy joko yläosasta Viltsu ja Viltsun työt-otsikon takaa, jossa kerron itsestäni, tai tuossa oikealla sivupalkissa Viltsu-tarkastele profiilia. Laitan sinullepäin viestiä. :)