Iloa arjessa


Meidän leijonanpentumme sai tänään Ihan omaa postia! Voi sitä iloa, kun kuoresta paljastui oma purulelu! Olen etsinyt tätä kaikkialta lelukaupoista, eikä vaan löytynyt. Hain netin kauttakin sitä ja vihdoin eräs ihana neitokainen ilmoitteli itsestään, että hän saattaisi löytää kaapista yhden ylimääräisen! JIHAA!

Ja niin se homma lähti etenemään, että meidän pikkuruinen karvapallomme sai lelun, mitä surutta pureskella ja sopivan pienikin se on heitellä, ja se neitokainen tietenkin sai rahat lelusta ja postituksesta.


Minua ilahdutti ihan omasta kaapista esiin kaiveltu tuubi. Nimittäin Mary Kayn timewise.
Katselin aamulla peiliin ja mietin, ettei tästä naamataulusta ainakaan ryppyjä puutu. On taas tämä viikko ollut hermosärkyjen kanssa taistelua, joten näkyy naamastakin väsymys ja kipu. Veikkasin, etten saa väsymyksen merkkejä peittoon ja kokeilinkin yhtä toista voidetta, eikä se kasvojani imarrellut. Sitten muistin tämän timewisen ja O-LA- LAA! TOIMII!


Tämä öljytön värivoide levittyy kevyesti ja sulavasti kasvoilleni. Väri on juuri sopiva kalvakoille kasvoilleni. Sävy beige 3.
Peittää kevyesti ihon virheitä, vaikkei tietenkään poistakaan niitä. Sain luonnollisen hehkun kasvoilleni ja saatoin hymyillä.


Mary Kay on muutoin minulle tuntematon kosmetiikkafirma, joten en siitä sen enempää osaa kertoa. En ole yhteistyössä firman kanssa, joten ihan on vapaaehtoista tämä hehkutus. Täytyykin tutustua paremmin firmaan, josko löytäisin sitä kautta muitakin vanhenevalle ja elämää nähneelle iholleni sopivia tuotteita.

Tämä Timewise nousee suosikkieni listalle ja suosittelen ehdottomasti sitä sinullekin! Ihotautilääkärit ovat testanneet tuotteet, ja hyväksi todenneet. Se on yksi oleellinen asia. Lisäksi suosin ja käytän vain eläinkokeettomia tuotteita!

Tämä timewise ei tuki ihohuokosiakaan, joten puhdistuskin iltasella on helppoa. Minähän rakastan helppoja ja silti toimivia tuotteita. Ei tarvitse kikkoja ja konsteja saadakseen meikit pois naamalta.

Kauneutta viikonloppuusi!


Kommentit