VÄRIHAASTEEN BLUE MOOD vaiko sittenkin hehkuvaa sineä!?

Sussiunatkoon, kun meikäläinen heräsi aamulla uniltaan. Ensimmäisenä perus aamurutiinit käyntiin, eli hieraisen rähmäsilmiäni ja käännyn sängyssä kyljelleni makoilemaan. Avaan kännykän ja luen viestit, mahdolliset meilit ja katson, kuka soitti kun vielä nukuin. 
Sitten astmapiippua huuleen ja lasken yksi, kaksi, kolme... Aina kymmeneen asti. 
Muistin, että tänään olisi kuvattavana Tiian haastamana kodista taas uusi väri. Mietiskelin siinä kännykkääni räpeltäessä, että mikä olisi sopiva väri. 
SININEN! 4.s päivä 

Sininen olisi siis tänään pääväri haasteessa, jossa kuvataan kotia. 


Kyllähän sininstä vielä näidenkin lisäksi löytyisi, mutta parhaat palat teillekin.
Sitä paitsi mistä minä sitten bloggaan, kun kaiki kuvat on tuotu julki?! :D :D

Siitäpä tulikin sopiva aasinsilta aamutouhuihin. Nimittäin sain yhteydenottopyynnön paikallisesta radiosta ja vastasin myöntävästi. Niinpä minusta tai /ja Inspirationista käytiin tekemässä juttu radioon. :) Kaikki aikanaan, kaikki aikanaan. Mutta sen paljastan, että juttelimme blogini synnystä, kierrätyksestä, askarteluistani ja vähän siitä ja tästä. Olen vieläkin niin hämnmentynyt, etten tiedä, mitä sanoa. Odotan vain, että kuulen jutun, joka luultavimmin kestää sen 10 minuuttia. :) Jännittää yhä niin kovasti, että kädet vapisevat. :D Enkä ole varma, milloin edes tulee julki tuo ohjelma, millä nimellä jne, joten palataan, kun tiedän enemmän.

P.s.Postikin kävi ja vinkkaan vielä, että tässä paketissa on tulevaa matskua blogiin! IIIH!


Kommentit

Maca sanoi…
Mielenkiintoista, kerro sitten kun juttu tulee uloa.Pöllö kyllä lentää mielellään teille, voidaan kerätä useampi kortti ihan rauhassa.
Tuula's life sanoi…
Hehkuvaa sineä ja mielenkiintoisia uutisia. Onnea! Kuulolla! :)
Susanna sanoi…
Vauuu! Onneksi olkoon "radiosta tuttu!" ;) Kivaa päivää!
Tiia Koivusalo sanoi…
Näen jo ihanasta paketista läpi. Hih johtunee että luen postaukset väärässä järjestyksessä. Ei mulla mitään röntgennäköä ole. Hih. ja sininen on niin lemppari. Sama kahvipurkkikin löytyy täältä. Se on ihana. <3
Tuula, kiitos :) jännittävää
Anonyymi sanoi…
Susanna, hih hih. Hassu olet!
Tiia, hah hah.mietinkin jo, että mistä.sinä läpi näet. :D