Mistä tätä hiusta oikein tulee?!

Mistä tätä hiusta oikein tulee?! Kuului suihkusta, kun olin pesuilla ja hiukset vaahdotettu shampoolla. Aloin huuhtelemaan ronskin ottein, kuten normaalistikin hiuksiani. Kädet sujahtaisivat hiuksia myöten päänahkaan, hellää hierontaa ja veden virtaus niiden läviste huuhtoen shampoovaahdot pois. 

Toisin kuitenkin kävi, sillä hiukseni tuntuivat pörhistyvät, tuuheutuvan ja löytävän jotain käsittämätöntä boostia. Vaikka kuinka haroin vettä hiuksiini, päänahka oli tavoittamattomissa tovin. Kun lopulta sain pestyä shampoot pois, oli hoitoaineen vuoro. Siinä vaiheessa olin jo innoissani ja jännittynyt, latistaako hoitoaine hiukseni uuden supervolyymin vai kuohkeuttaako entisestäänkin!?

 Hieroin hiuksiini ihana tuntuista jännän väristä nauhapastaa ja nautin. Voiko hiusten pesu tuntuakin näin hyvältä!? Kyllä voi! Huuhtelun jälkeen ryntäsin suoraan peilin luo ja hymyilin. Se kestohymy jäi kasvoilleni useamman päivän ajaksi. Hiuksistani tuli kerralla tuuheat ja runsaat! Nyt ymmärrän, mitä eroa on euron shampoolla ja näillä luonnon omilla tehotuotteilla. 


"Aubrey organics" pitää sisällään täysin luonnolliset ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteet, joista yksi on aubrey Kiiltoshampoo Shine Enhancer. todellakin, kiiltoshampoo, eikä kokemuksistani huolimatta mikään volyymishampoo.

Silottava kiiltoshampoo puhdistaa hiuksia hellästi ja luonnollisesti samalla hoitaen ja raviten. Shampoo jättää hiukset ihanan silkinpehmeiksi ja helposti muotoiltaviksi. En voinut lakata koskettelemasta hiuksiani ja ihmettelemästä, kuinka upealta nämä minun paksut "jouheni" tuntuvatkaan.

Hento kamomillasaunion tuoksu toi mieleeni omatekoisen siman. Myös tuotteen väri oli simamainen, joten oli vaikeuksia pitää kieleni kurissa ja olla maistelematta shampoota. :D 

Marokkolainen luomukamomillasaunio kosteuttaa ja silottaa. Marokkolainen luomuarganöljy parantaa hiusten rakennetta näkyvästi ja siitä johtuen hiukseni saivat kuvailemani volyymin.


Ilman hoitoainettahan en voi hiuksiani pestä, joten tälläkin kertaa hoitoaine samaa sarjaa hiuksiin. Hoitoaine on enemmän harmahtavaa ja kuin nauhapastaa. Miellyttävää. 
Aubreyn blue chamomille hoitoaine on kiiltoa korostava hoitoaine Shine Enhancer. Kevyesti kosteuttava hoitoaine tekee hiuksista silkkimäisen pehmeät ja ryhdikkään tuuheat. Tämän ansiosta seuraava aamu oli helppo hiusten suhteen. Ei mitään tappelua ja "maanantaipipoa". Itseasiassa en tarvinnut muotoilutuotteita laisinkaan! Ihanteellista! 

Hoitoaine hoitaa hiusta tuoden esiin hiusten upean luonnollisen kiillon. Marokkolainen luomukamomillasaunio kosteuttaa ja silottaa hiuksia. Marokkolainen luomuarganöljy parantaa näkyvästi hiusten rakennetta. Korteuute ja maitoproteiini vahvistavat ja korjaavat vahingoittuneita hiuksia. 


Koska kyseessä on puhdas luonnontuote, sopii vegetaareille, on gluteeniton ja tuoksukin luonnosta hento kamomillasaunio!

Nämä ihanat shampoo ja hoitoaine ovat minulle saapuneet "Waku Oy":n kautta, mikä  on Aubrey luonnonkosmetiikan maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Aubrey-Organics.fi -verkkokaupasta vastaa Waku Oy. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja sen kotipaikka on Espoossa.
Yhteistyössä Waku organicsin kanssa. Sisältää tuotesijoittelua

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Oo rakastuin täysin Aybreyn hiustuotteisiin ihan parhaita. <3 Kivaa päivää Viltsu <3