Nafha suojaa ja suutelee


Ihana, ihana Nafha! 
Näillä sanoilla aloitan tänään postaukseni. 



"Nafha" on 2006 syntynyt melko uusikin brändi luonnonkosmetiikan saralla. Silti laadukas ja toimiva paketti. Nafha on arabiankielinen sana ja tarkoittaa "hengitystä" ja "elintärkeää asiaa". Nafhan tavoite on keskittyä olennaiseen, eli laatuun, eikä toisarvoisiin asioihin.
Nafhaan haetaan inspiraatioita tuhansien vuosien takaisista perinteistä, sillä siellä se todellinen tietämys ja taito on ollutkin. Edelleen Marokossa naiset ovat käyttäneet luonnonantimia hyödykseen, ja sitä kautta tietämys on kantautunut Marokkoon hullaantuneiden Nafhan luojien tietoonkin. 
Tämä itämaisen kaunis tuotesarja tekee myös hyväntekeväisyyttä lasten ja naisten keskuudessa Marokossa. 



Koska Nafhan tuotteet ovat korkealaatuisia, on "Luonnonkosmetiikan tukku" ottanut Nafhan tuotteita omaan jakeluunsakin. Ranskalainen Nafha, jossa yhdistyvät itämaiset kauneusperinteet ja nykyaikaiset innovaatiot, sisältää pääosin luomu-viljeltyjä raaka-aineita. Luonnonkosmetiikan tukusta tätä tuoteperhettä saa kaktusviikunaöljystä alkaen aina rauhoittavaan puhdistusmaitoon. Siihen väliin mahtuu lukuisa ihana tuote, joista yksi on tämä kuvissa esiintyvä Kiinteyttävä silmän- ja huultenympärysvoide. Mikäpä muukaan minun mukaani olisi lähtenyt, sillä olenhan kertonut napaan asti roikkuneista silmänaluspussukoistani ja kun ne nyt ovat kadonneet, on rypyt jäljellä syvinä uurteina sekä väsymys aina silmäpusseja myöten. Talven jäljiltä huulenikin ovat kuivat ja rohtuneet. Minä NIIN tarvitsin apua! 



NAFHA silmän- ja huultenympärysvoide toi ensin mieleeni ajatuksen, voiko oikeasti silmänympärysvoidetta laittaa huuliin?! Eikö olekin hassua! Miksi en kysynyt itseltäni, voiko huulivoidetta laittaa silmänympärysiholle!? Huomattavasti paremman kuuloista, eikö totta!? 

Epäröiden sivelin voidetta silmänympärysiholle. Voidemainen valkoinen kerros ihollani kertoi, että olin vanhasta tottumuksesta ottanut aivan liikaa voidetta sormenpäälleni. Siispä seuraavalla kerralla viisaampi ja voidetta vähemmän.
Silmänympärysihoni on  kiinteytynyt, kosteutettu ja virkistynyt säännöllisellä käytöllä. 
Rohtumat huulista hälvenivät säännöllisellä käytöllä myöskin. Jo ensimmäinen kerta huulilla tuntui selvästi. Kuin suojaava kalvo olisi huulillani, vaikkei mitään näykkään. Oih, olisipa ollut tätä voidetta jo pakkasten aikaan! Mutta nyt on, ja tulkoon kesähelteet ja kuivat kaudet. Olen valmis!

Kaktusviikunaöljy, ruiskaunokki ja kofeiini täyttävät juonteita eikä silmänympärys näytä enää niin "vanhalta". Ne myös häivyttävät ikääntymisen merkkejä, vähentävät turvotusta ja kuivuudentunnetta, eli sairauden ja stressaavan menneisyyteni tuomat merkit ovat saamassa hyvää vauhtia kyytiä. 

Mustaakin mustemmat silmänympärykset ovat vajaan viikon jälkeen vielä tummat, joten en tässä vaiheessa osaa sanoa vaalenevatko kuinka, mutta luottavaisin mielin olen, sillä ko. ainesosaset lupailevat vaalentaa tummia silmänalusiakin.

Voide on täydellinen kasvojen herkimmille alueille antaen selvästikin kiinteyttävän ja rauhoittavan vaikutuksen. Minä käytän tätä tuotetta kahdesti päivässä. Pesen ensin kasvot ja sitten voitelen silmänaluset pyörivin liikkein alhaalta ylöspäin sormenpäällä ja sitten  sivelen huulille ohuen kerroksen.

Luonnonkosmetiikan tukku toimittaa tätäkin ihanaa tuotetta mm. Ruohonjuureen, Lifeen, Hyvinvoinnin tavarataloon, Pretty.fiin ja moneen muuhun kauppaan, jotka löydät "täältä".

Kommentit

Tämähän on melkein pakko hankkia näin Marokkolaisen vaimona :)