Supermood Egoboost

Mitä oman itsesi hyvinvointi sinulle merkitsee?

Haluaisitko voida paremmin ulkoisestikin? 


"Supermood" on uusi kotimainen ekokosmetiikkasarja, joka tarjoaa sisäisiä ja ulkoisia kauneudenhoitotuotteita.

Supermoodin tuotesarjat lanseerataan perinteisen ihotyyppijaottelun sijaan tarpeiden, eli moodien kautta. Jokaisen moodin tuotteet tukevat toinen toistaan, vahvistaen sekä sisäisesti ja ulkoisesti. Moodit lanseerataan 6kk – 12kk välein siten, että jokainen tuotesarja täydentää toinen toisiaan. Näin saat mahdollisimman laajan valikoiman räätälöityjä täsmätuotteita elämän eri tarpeisiin ikäsi ja persoonallisuutesi huomioiden.

Supermoodin perustajana on kuvankaunis Anne Kukkohovi, joka toimii myös tuotteiden keulakuvana.



Vaikka puhutaankin, ettei ulkoinen kauneus ole niin tärkeää kuin sisäinen kauneus ja ihan sama, miltä näyttää, kun kaikki on yksilöitä ja tärkeitä, niin kyllä minä siitäkin huolimatta haluaisin itse näyttää mielummin Anne Kukkohovilta, kuin ennenaikojani rupsahtaneelta, kalpealta ja huonovointiselta Viltsumarilta, vähättelemättä lainkaan sisäisen kauneuden merkitystä.
Senpä vuoksi olenkin nyt tätä luonnonkosmetiikkaa alkanut tutkiskella ja tutustella. Kuitenkin selkeä ero on kasvoillani luonnonkosmetiikan ja kemiallisen kosmetiikan välillä.

Anne Kukkohovin sanoja lainaten:

“Supermood syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Yksi ihovoide ei ihmeitä tee, vaan tarvitsemme ajattelua, joka ottaa huomioon koko ihmisen kehon ja mielen.”

“Elämässämme on tarpeita, tilanteita ja hetkiä jolloin tarvitsemme erityyppisiä kauneustuotteita. On tärkeää myös oivaltaa, että ravitsemus on suoraan yhteydessä ihon kauneuteen. Siksi yhdistämme nämä kaksi elementtiä tukemaan toinen toisiaan, jokaisessa moodissa eri tavoin, eri tarvetta täyttäen.”


























Minun tämän hetken tarpeisiini kuuluu mm. kasvojeni ihon kauneuden hoito. Tottahan meikeillä saa ihmeitä aikaiseksi, mutta jossain vaiheessa ihmeetkään eivät enää auta. On kamalaa katsoa peiliin ja todeta, että meikit ja voiteet jäävät uurteisiin, näppyjen arvet kuultavat metrien päähän siltikin ja silmänympärysiho, se se vasta onkin! Huoh. 

Löysin Supermoodin Egoboostin ja kiinnostuin. Oli pakko päästä kokeilemaan, voisinko saada ehjemmät kasvot tämän kauneusjauheen ansiosta. Voisinko kuitenkin näyttää ikäiseltäni, enkä 70- 80 vuotiaalta!? 


Egoboost on kauneusjauhe, jota sekoitetaan ruokalusikallinen nesteeseen päivittäin. Minä kokeilin maitoa ja vettä ja veden kanssa saan paremmin alas. Ei tämä sinänsä pahaa ole, muttei nyt mitään herkkumehuakaan. Maku on yllättävänkin hyvä, sillä en yleensä saa mitään nestemäisiä liuoksia alas. Murunen maisteli myös ja tuumasi vadelmaisen maun tulevan mielikuvaksi. Pieni tilkka vettä ja hyvin selviydyn. 

Minusta tuoksu on vähän niinkuin jokin tehokas lääke jauhettuna tai osterijauhe? No, ihmekös tuo, sillä Egoboost ON tehokas tuote! 



Egoboostin pääraaka-aineena on pakurikääpä ja kollageeni. Kollageeni on proteiini, joka rakentaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Egoboost vahvistaa immuniteettiä sekä  takaa päivittäisen kollageenin saannin. 
Pakurikääpä on Suomen luonnossa esiintyvä lahottajasieni, joka sisältää poikkeuksellisen ison määrän antioksidantteja. Pakurikääpää on käytetty vuosisatojen ajan ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen.

Tuotetta Ei suositella raskaana oleville ja imettäville, sillä tarkempaa tutkimusta ei ole tehty heidän osaltaan.

Se, mitä itse olen nyt huomannut nauttiessani päivittäin Egoboostia, niin tällä hetkellä näppyarvet ovat alkaneet parantua nopeammin ja iho näyttää sileämmältä kuin ennen. Jopa silmien ympärysiholta, mikä on väsymyksestä venynyt ja ryppyyntynyt. Tuskin nyt sentään parikymppisen ihoa saan, mutta jokainen edistysaskel kauneuteen on minulle iloinen asia! Olen sen verran kauan nyt jo kärsinyt siitä, että sairaus ja väsymys vie alaspäin koko kehoa. Myös tältä kauneuden osalta. On aika ottaa ohjakset käsiini ja taistella vastaan! 


Beauty might bring happiness, but happiness always brings beauty.


"Supermood löytyy myös Facebookista!" 

tuotetestausta, mainontaa, yhteistyössä Supermoodin kanssa

Kommentit

Mun ongelma on mustat silmänaluset. Niistä kun pääsis niin yleisilmekin kirkastuisi.
Hyvää viikonloppua ❤
Tiia Koivusalo sanoi…
Hirmu mielenkiintoinen ja jään mielenkiinnolla odottelemaan tuloksia. <3

Ihanaista iltaa ystäväiselle. <3
Unknown sanoi…
Oi! Mahtava keksintö! Itse en tykkää läträtä kaikenlaisten voiteiden kanssa. Täytyy laittaa tämä korvan taakse. :)