Tuntuu siltä, että MINULLE on kasvanut häntä


Miten pääsen eroon silmäpusseista?
Monesti silmäpussit johtuvat liiallisesta suolan määrästä ravinnossa. Vältä siis liiallista suolaa, myös niissä piilosuoloissa. Kaikki suola-alkuiset sisältävät runsaasti suolaa. Suolakalat, suolakurkut, suolasilakat.. Mutta mysö sipsit, useat makkarat, valmisruuat, joissa et itse voi säädellä suolan määrää...

Kun elimistö pyrkii laimentamaan suolapitoisuutta, solujen välitilaan kertyy nestettä. Turvotusta voi yrittää vähentää jääkaapissa kylmenneillä kurkkuviipaleilla tai kylmillä kääreillä. Myös teepussit sopivat hyvin ensiavuksi. Kuitenkin yksi helpoimmista ja pysyvimmistä tavoista onkäyttää silmänympärysvoidetta.  Monet silmänympärysvoiteet viilentävät ja vähentävät turvotusta. Tässä Kivvi Intensive Eye cream.


Tänään mallina toimii hurmaava miespuolinen mallimme, sillä silmänympärysvoiteet sopivat myös miehille! Nämä eivät missään nimessä ole naisten yksinoikeus. Miehille tosin tuoksumaailma on hieman ruusuttomampi, mutta löydät ihan varmasti miehelle sopivat tuotteet kemppareista verkostakin!


tänään kuitenkin naisellinen tuoksumaailma kohtaa silmänympärysihon ja tulvahduttaa huumaavan luonnollisen kukkaistuoksun heti aamutuimaan. mikään ei olisi piristänyt minua paremmin tänä aamuna, kuin pienen rakkaani nenäpusu ja Kivvin tuoksumaailma. 


Hellävarainen silmänympärysvoide sisältää A-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä luomukasviöljyjä ja -uutteita, jotka ovat luontaisia antioksidantteja.
Voide kosteuttaa tehokkaasti, pehmentää hellästi  ja nuorentaa herkkää silmänympärysihoa. sitä jos mitä kaipaankin! Voide suojaa UVA- ja UVB-säteiltä, joka erityisesti näin kesällä on tärkeää MYÖS pilvipäivinä. Unohdamme liian helposti faktan, että aurinko on nyt meitä lähellä myös pilvien takaa ja hyväilee meitä säteillään, jotka muistuttavat mustekalaa... Niin viekoittelevia, mutta myös niin vaarallisia.


Ruusunmarjaöljy kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa ja silottaa ryppyjä. Ratamouute lievittää turvotusta ja tummia silmänalusia sekä stimuloi ihosolujen uusiutumista. Monia ihania ominaisuuksia siis! 

Löydät tämän ihanan silmänympärysvoiteen Ecobellalta. Katso myös muut ihanat Kivvi-kasvojenhoitotuotteet sekä aivan ihanat Kivvi-vartalonhoitotuotteet ja suihkutuotteet!

Syy siihen, miksi hehkutan Kivviä, on luonnollisuuden lisäksi todellakin se tuoksu. Rakastuin jo aikaisemmin vartalomarmeladiin, josta tuli luottotuotteeni. Sitäkin saa Ecobellalta. Nyt sama huuma jatkuu silmien ympärillä. En voi kuin ihmetellä, kuinka IHANA tuoksu pienessä purkissa voikaan olla! 

Nyt tätä kirjoittaessani Ecobellan tarjouksissa myös Kivviä! TARJOUKSET
Minäkin seuraan Ecobellaa Instagramissa. ;)

Ecobellan idea on juuri tarjota ihmisille luonnollisuutta, aidosti ja rehdisti, jonka takia kaikilla tuotteilla on luonnonkosmetiikan sertifiointi, ainoastaan näin Ecobella voi olla täysin varma.

Tuottevalikoima yritetään valita niin että hinnat pysyisi kohtuutasolla, ja kaikilla olisi mahdollisuus valita luonnollinen ja ekologinen.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekotuotteita edullisesti ja kaikille, silloin he tekevät oman pikkuriikkisen osansa mm. kosmetiikan ja pesuaineiden eläinkokeita vastaan ja hippusen paremman ja myrkyttömämmän luonnon puolesta. 

Ecobella haluaa myös tarjota asiakkaille oikeaa tietoa ja palvelua on se sitten myymälä tai verkkokauppa, hyvällä ja rennolla fiiliksellä, positiivisella asenteella ja luotettavasti, hymyä unohtamatta :))


Ok, voithan toki nukkua ja nukkua ja nukkua silmäpussisi pois, mutta se ei taida onnistua pitemmän päälle. Emmehän ole kissoja. 

Mainittakoon, ettei mallimme ole tahtomattaan mallina, eikä hän ole tuotetta testannut, vaan minä. Mallini RAKASTAA olla lähelläni ja naurammekin usein sille, että tuntuu siltä, että MINULLE on kasvanut häntä. ;) Kaiken lisäksi hän haluaa nuuhkia ja koskettaa kaikkea mitä minulla on, joten... Kuvat kertovat, ettei tässä väkisin olla. :D 


Kommentit

Malli on kyllä yksi suloisimmista mitä olen nähnyt :D