Kauneinta käsityötä


Tulinpahan vaan kertomaan, että jos aikaisemmin hehkutin Dammenbergin suklaatehtaan namuja, niin nyt vasta hehkutusta riittääkin, sillä täysin pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton ja soijaton Appelsiini maitosuklaanappi maistuu oikeasti appelsiinille ja suklaalle!


Paketti itsessään on ihana pahvikotelo, jonka tulen tuunaamaan ja antamaan lahjan kääreenä jollekin ja sisällä on pussillinen ihania appelsiini maitosuklaanappeja. Reilu määrä, josta riittää leffamässyksi, jaettavaksi, suklaakakun koristeeksi... 

Mitä käyttöä sinä keksisit näille ? 

Dammenbergin kohdalla täytyy muistuttaa suomalaisuudesta ja käsityön kunnioittamisesta. Tahdon antaa rahani Suomeen ja antaa työpaikan jollekulle. Se on äärettömän suuri lahja minulta, ihan tavalliselta ihmiseltä! Sinä voit omilla ostostavoillasi antaa myös jollekulle lahjaksi TYÖPAIKAN! 10 eurolla suomalaisia tuotteita kuussa. Näitä ihania suklaanappejakin saa sillä rahalla useamman paketin. Tai vaikkapa eri makuja. Ja kuten arvata saattaa, käsityön merkitystä tahdon korostaa. Dammenbergin suklaa on käsityötä kauneimmasta päästä ja maistaen huomaat, että myös maku on taivaallinen!



Suklaatehdas Dammenbergin tuotteet ovat Keskon (K-Kaupat) asiakkaiden tilattavissa koko Suomeen. CM ITäkeskus, CM Vuosaari, CM Jumbo, CM Vantaa, CM Iso-Omena, CM Turtola, CM Pirkkala, CM Elo, CM Linnainmaa, CM Kupittaa, CM Länsikeskus, CM Ravattula, CM ELO, CM Jyväskylä ,K-Supermarket Kuninkaankulma, - Duo sekä useat muut k-kaupat.
Myös verkkokauppa! 

Kommentit

Suklaa oi suklaa, miten sinusta pidänkään.
Nam, mikä päivitys <3
Tiia Koivusalo sanoi…
Kiva tietää että noita Jumbostakin saa, jos tarvetta ostaa vaikkapa keliaakikolle jotain hyvää. <3

Iloista viikonloppua <3
Unknown sanoi…
Todella vaikeaa löytää appelsiinisuklaata ilman teollisen appelsiinin makua. Tai sitten olen ihan puusilmä ja kranttu. :D Välillä on ihana herkutella "maustetuilla" suklailla. Laitan tämän korvan taakse säilöön.