mums mums mumskis

Voihan Dammenbergin suklaatehdas minkä teit! Nimittäin teit tumman minttusuklaanapin, jota ei voi vastustaa! 

Minttusuklaa
Minttu tummasuklaanappi

Minttu on tummaa suklaata, jossa laadukas kaakao maistuu niin kahvin kanssa kuin ihan ilman mitään, maatessa sohvalla tai istuessa tietokoneella tai.. Ihan sama! Maistuu! 

Laktoosi-intolerantikkona suorastaan hyppien keikkuen innoissani olen, sillä tämä tuote on kokonaan maidoton. Myöskään lisäaineita tai säilöntäaineita Minttuun ei käytetä. Raaka-aineina käytetään kaakaopavusta puristamalla saatavaa kaakaomassaa ja vain kaakaovoita. Se, miten tämä eroaa muista minttusuklaista. joita kauppojen hyllyllä on runsaasti, on nimenomaan maidottomuus, tummuus sekä mintun ja kaakaon tasapaino. Kumpikaan ei hypi silmille, tai siis suuhun. Minttu tulee heti, kun napin laittaa kielelle, mutta se pysyy koko ajan tasaisena ihanana makuna, eikä niin, ettei suklaata maistaisi hetkeen laisinkaan.


Tyhjensin kuvaan koko suklaapussin, jotta näet, että pakkaus sisältää reilun määrän suklaanappeja. Kaikenkaikkiaan 90 grammaa! Tästähän riittäisi jaettavaksikin, jollei suklaanhimo iskisi niin vallattomasti. ja hei, ideana hyvä: Koristele kakku! Mikä sen ihanampaa laktoosi-intolerantikollekin, kuin minttu suklaanappi-kakku! 

Dammenbergin suklaatehtaan löydät myös Instagramista! Näe kuvin ihanat suklaisat herkut.. Jos pystyt siihen kuolaamatta!

Kommentit

anneaulikki sanoi…
Tumma suklaa ja minttu ♥ kuten After Eight, Fazer Mint, Minttukrokantti ja nyt vielä tuokin kiusaukseksi - oih !
Anonyymi sanoi…
Itse en ole mintun ystävä , mutta täytyy tutkia löytyykö näitä muunkin makuisena;)
Noora löytyy muitakin esim. Aiemmin esittelemäni maitosuklaanappi.

Anneaulikki ihanaa tämä on. Ei ed.mainitsemiesi kaltainen, vaan ihan omaa lajiaan
Suklaa kyllä sopii joka tilanteeseen. Nyt tuollainen minttusuklaa olisi hyvä lääke mun nuhaan ;)