PrimaCat Fiksu vaihto osa 3


Vielä on aikaa osallistua Instagramissa arvontaan, siis kolmeen arvontaan yhdellä kertaa! Sen verran reippaasti yli 2000 on seuraajien määrä, ettei varmaankaan kauaa mene ekaan arvontaan. 

Prima Catin Fiksu vaihto on meidän nirson kissan kanssa käynnissä. Kissat ovat nirsoja luonnostaan ja leijonammekin kun  on oppinut vain laadukkaalle raakaruualle ja raksuille, niin kissan ruuat eivät ole maistuneet. Ei minkään firman märkäruoka. Ei edes luomu-tuoreruoka, jota eräältä paikalliselta lihan tuottajalta haimme. Olin siis innoissani, mutta samalla epäileväinen, kun huomasin Prima Catin #fiksuvaihto tai toiselta nimeltä #DeluxePrimacat kampanjan. Hakijoita oli runsaasti ja ilahdutti, kun poika oikeasti pääsi mukaan. Hämmentyneenä olenkin seurannut, kuinka joillakin kissa syö kaikkea heti, ilman mitään mukisemista, melkeinpä suoraan paketista. Nirsoja oikeasti? 

utelias kissa

Meillä killiäinen ihastui tuoksuihin sekä Prima Catin salkkuun. Salkku onkin nyt kissan oma leikkipaikka, jossa viihtyy. Tarkkana on, mitä salkussa oli. 

kissanruokaa

Ja minun ajatus oli päästä kuvaamaan tuotteet ennen avaamista...


Prima cat

Pakkaus on aseteltu kuvaamista varten. Herra vaan päätti, ettei tätä tuotetta kuvata ennen maistiaisia. 

valokuvaaminen

Nopeasti... kumpi kerkee... 




Prima Cat Chunky Chicken eli kuivaruoka (raksut) kananmakuisena. 

Tästä meidän kisu tykkää! Ahnaasti katosi ensimmäinen kuvausrekvisiitta kisun nassuun. No, raksujen ystävä on aina ollut, mutta kyllä näiden kanssa nopeusennätys rikkoutui. Voin suositella! 



Prima catin annospussit ovat nyt olleet useamman päivän tarjolla. Ensin pikkuisen vain eri lautasella, sitten samalla herkkuruuan kanssa ja nyt viimeiseksi herkkuruokaan sotkettuna. Ei mene alas! On jäänyt herkutkin syömättä. Herkulla tarkoitan tuoretta kalaa ja  tuorelihaa. Jatkan kärsivällisesti yrittämistä totuttaa kisu näihin. Paastoa ei kuitenkaan kissat saa pitää, joten tuttua ruokaa on oltava tarjolla myös uuden ruokakokeilun ajan. Vaikka se voisi kuulostaa hölmöltä, että kissa saa muutakin ruokaa, mutta totuushan on, ettei kissa kestä päivänkään paastoa ilman seurauksia. Siksi on tärkeää pitää tarjolla esim. raksuja ja raikasta vettä. 


Nämä Prima Catin Classy chicken ja Tender tuna-annokset ovat minun mielestäni houkuttelevan herkullisia ja aidon oloisia. Laatuahan nämä ovat. Eli jos tahdot laadukasta ja maittavaa, ravinteikasta ruokaa ja tiedät, että kissasi syö märkäruokia/kissanruokaa, suosittelen! En tiedä muita kissanruokamerkkejä, joissa annokset olisivat näin meheviä. En toki ihan kaikkia ole testauttanutkaan, mutta mitä olen, niin Prima Cat voittaa ne nesteessä lilluvat "liha"?pullat

Kommentit