Ja nyt minulla on aarrearkussani kameleita, buddhia ja intialaisia jumalolentoja

Kaikkihan me tykätään eri asioista. Se on hieno piirre meissä. Erityisesti ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä, vaikka se eroaisi kaikkien muiden mielipiteestä. Olla oma itsensä mielistelemättä ketään. Siksi sanonkin, että se mikä minulle sopii, sopii minulle. sopiiko se sinulle on asia erikseen. Jos minä hyödyn jostakin tuotteesta, olen siitä erityisen iloinen. Jos sinäkin hyödyt siitä, iloitsen vieläkin enemmän. Mutta jollet sinä saa samaa hyötyä samasta tuotteesta, ei syy ole minun, eikä sinun. Ei edes tuotteen! Me vain olemme niin erilaisia! Ja niin kauan, kun minä löydän uusia tuotteita, joista on selkeästi iloa ja hyötyä, nautintoa tai hupia, niin kauan minä myös bloggaan niistä! Jakaakseni tietoisuutta! 

Ja tänään, ystävä rakas, minulla on jakaa tietoa Kehologin mineraalisuolasta iholle!


Erilaisten suolojen vaikutuksista on kiistelty aina. Onko hyvä vai onko paha. Kehologin mineraalisuola iholle on puhdas luonnontuote, joka ei vahingoita luontoa eikä käyttäjäänsä. Purkki sisältää luonnollisia suoloja ja mineraaleja jauheeksi hienonnettuna. Se neutralisoi ihon happoja, kuona-aineita ja toksiineja. Ihohuokoset puhdistuvat ja kuollut ihosolukko poistuu perusteellisesti. 

Iho alkaa kosteuttaa itse itseään, kun talirauhasilla on tilaa hengittää vapaasti. Ihon vanhenemista hidastavat emäksiset tuotteet pitävät meidät luonnollisen kauniina ja nuorekkaampina ihomme puolesta. 

Kuinka tällaista jauhetta käytetään? 

Kasvoille Mineraalisuola sopii päivittäisessä käytössä. Kostutan kasvoni iltaisin, otan hyppysellisen, reilunkin, sormiini jauhetta ja hieron kämmeniä vasten. Kun kiteet ovat sulaneet (ja ne sulavat hetkessä), pesen liuoksella kasvoni. Tokihan jauhetta voisi sekoittaa myös emäksisen puhdistusmaidon sekaan, mutta sitä en ole kokeillut. Tykkään itse tästä suorasta kontaktista.
sitten vain huuhtelen kasvot.

Samalla tavalla voi käyttää kehollekin ja myös intiimialueen pesuun. Se tässä jauheessa onkin parasta! Ei siis todellakaan vahingossakaan tee pahaa millekään alueelle. 

Jos sinulla on kylpyamme, tämä jauhe on ihanteellinen kylpyveden seassa. Kuona irtoaa hetkessä iholtasi mineraalisuolan ansiosta. Kuona-aineet, toksiinit ja liikahapot poistuvat kylpyveteen. 

Meille Sahaja Yogalaisille on opetettu jalkakylvyn merkitys myös henkisellä tasolla. Jalkakylpyyn sekoitettuna ruokalusikallinen Kehologin mineraalisuolaa tekee ihmeitä niin jalkojesi hyvinvoinnin kannalta, kuin sisimmällesikin. Kokeile vaikka! 

Mineraalisuolaa voi käyttää hyvin monin eri tavoin ja myös saunassa, mistä minä tykkään erityisesti. Ensin kostea iho, sitten mineraalisuolajauhetta ja 20 minuutiksi saunaan. Sen jälkeen huuhtelen pois mineraalit JA kehostani poistuneet epäpuhtaudet. 

Kysy Kuukorennosta ohje-esitettä tuotteesta mineraalisuolajauheen mukaan, niin saat lisääkin vinkkejä. 



Ihana ystävä antaa lahjoja, joista lahjan saaja nauttii, pitää tai saa voimia. Lahjan, joka on tarkoin valittu hänelle, eikä otettu vaan jostain ja pistetty pussiin. Vai tahtoisitko sinä lahjaksi linkkuveitsen, jos pelkäisin teräaseita tai pinkin käsilaukun, jos pinkki on sinusta vallan kamala väri? Vehnäpullaa keliaakikolle? Toffeekarkkeja laktoosi-intolerantikolle? Niinpä! 

Miksi siis et paketoisi lahjaksi vaikkapa hyvänolon hemmottelutuotteita, joista on iloa synttäripäivän jälkeenkin? Ja kortti ajatuksineen mukana, sekin kauniissa kuoressa. 

 Joillekin on tärkeää, että kortti on itse tehty tai käsityönä tehty ostokortti. Mutta kaikki eivät halua käsin tehtyä korttia ja me askartelijatkin voimme toisinaan luvan kanssa turvautua ostokortteihin. Onhan tuolla kaupoissa ihan mielettömän ihania painettuja korttejakin!

Osa korteista viehättää minua sanoman takia ja osa kuvan. Osassa molemmat. Tai jokin kiva teema, josta pidän. Yhteen aikaan keräsin Dufexin hologrammikortteja ja nyt minulla on aarrearkussani kameleita, buddhia ja intialaisia jumalolentoja. :D Mutta jos mietin antaa kortin jollekin toiselle, ei ehkä buddha uppoa kaikkiin.

Enkelikortit ovat suosittuja. Etenkin herttaisen kauniit enkelit upeissa väreissä ja sanoman kera. Tässä yksi esimerkki, jonka Kuukorennosta sain kirjekuoressa. Lämmitti todella sydäntäni tällainen muistaminen.


Jos sinua kiinnostavat postikortit, löydät Kuukorennon verkkokaupasta tai kivijalkamyymälästä Oulussa mm. ihanan Linda Peltolan kortteja (joita minullakin on ja tauli myös!), Co-rento, Ansku Art, jne jne. 


Kommentit

Suolaa pitäisikin enemmän hyödyntää :) Suolasaippua minulta löytyy ja nyt taas muistin kuinka vähän sitä on tullut viime aikoina käytettyä.
Mun mielestä on oikeasti ihanaa miettiä, millaisista lahjoista saaja tykkäisi.
Ajatuksella ostettu tai tehty on aina paras.
Mukavaa alkanutta viikkoa.