kardemummahuntu

nuotiolla

Elo-syyskuun vaihteessa oli vielä ihan kivasti hellepäiviä. Oli siis selvää, että olemme ulkona, kun siihen kerran oli mahdollisuus. Tarkoitan, että lämpimän aikaan vointini sen salli vielä. Nyt alkaa keli viiletä ja voimat vähetä taas. mutta yksi ilta meni näissä tunnelmissa. 


Emma

Jostain kaukaa kuului joutsenien huutoja. Välillä kävivät melko liki ja toivoin näkevänikin ne, mutta puut estivät pariskunnan näkymisen. Sen sijaan Pågenin Emma Kardemumma oli mukanamme ja näköyhteys säilyi loistavasti. ;) 


Meille nuotio, luonto ja vesi ovat tärkeitä ja löydämmekin itsemme näiden elementtien läheltä useammin, kuin kaupungin vilinästä. olemme rauhallisia maanläheisiä ihmisiä Murusen kanssa. Emma tuntui viihtyvän seurassamme hyvin hänkin. Tarjosi notski-pakkikahvien kera kardemummalla maustettuja vehnäkorppuja. Se tuoksu oli niin ihana!

Ensi vaikutelmani Emma Kardemummasta oli, että onko tässä kardemummaa, mutta vertailuna vehnä ja tämä vahvisti sen, että kyllä tässä on! Ei sellaista runsasta ropsautusta, vaan jokaiseen suuhun sopiva kevyt kosketus. Kardemumma ei hypi silmille, vaan antaa viehkeän kardemummahunnun korpulle. Toimii!

Korput

Minä en voi olla kehumatta Emman muotoilua ja koostumusta, sillä Pågen on tehnyt Emmoista juuri sopivan napakan pysyäkseen kasassa, mutta sopivan murean sulaakseen suuhun kahvin tai teen kanssa Tai jopa siltään syötynä! Olenkin usein ottanut Emman sänkyyni aamusella. Hmm.. siis kun tarvitsen pienen aamupalan, jottei vatsakalvoni poksahda. Emma on sopivan pieni, sopivan suuri ja sopivasti viljaisa. Ja huomaa tuo pinnan juovikkuus. Se auttaa siihen, kun puraisen palasen. Joka suupala lohkeaa hampaita säästellen!


Kerroinkin jo aikaisemmin, mutta kerron uudelleen. Emma asuu nykyisin meillä vakituisesti!

Pågen facebookissa!

yhteistyössä Pågenin kanssa

Kommentit

Tätä makua olenkin maistellut. Tykkäsin teen kanssa rouskutella näitä, mutta kyllä se perus kaneli-sokeri korppu on edelleen mun ykkössuosikki.