Kerro kerro kristallipallo

Yksi ihminen ei voi muuttaa koko maailmaa, 
mutta yksi ihminen voi muuttaa 
yhden ihmisen koko maailman.



Akan askarteluhaasteessa tonttuillaan, joten mukana olen minäkin tällä tonttutagilla. Materiaalit joko Askarteluakalta tai kierrätettyä. 


Kuten huomaat, tagissa on kaksi osaa ja molemminpuolisesti. 

Haasteista ja arvonnoista puheenollen, olen pähkäillyt Korttivuoden osalta tulevaa. Taitaapa olla tuplan paikka tulossa! Lisätietoja tänä viikonloppuna! Myös osallistumisaika on vain lauantai-iltaan, sillä minun täytyy keretä arpoa. Voittaja saa palkintonsa tuonnempana! Olkaa armollisia! 

Instagramissa arvonnassa korusetti lähti Rizvalle Intiaan ja Fb:ssä palkinto lähti Suomeen Petrille. Onnea!


Kristallipallo oli haaveeni kauan. Nyt se koristelee olkkariamme ja osoittaa sunntaa elämäni poluille. Niin se vaan haaveilla on tapana toteutua, jos oikeasti tahtoo ja yrittää parhaansa.

Nyt alkaa sen verran pelkotiloja olla pinnassa, että kurkistanpa, josko näkyisi tärkein vastaus... Ei en sitä kerro täällä. Olkoon se niitä "henkilökohtaisia, joista ei netissä mainita".

Kommentit

maiju sanoi…
Kauniita kortteja. Jotenkin tuli vuosien aikana askarreltua niin paljon, että oikein voin aistia tämän vuodenajan kiireet vieläkin mielessäni, kun muistelen millaista aikaa oli jokainen syksy ;)
Voih. Minä taas pyrin tekemään kortit pitkin vuotta ettei tulisi kiirettä. Kuukausi sitten pistin poikki tilaustyötkin ihan oman jaksamisen kannalta. Moni kuitenkin stressaa vasta nyt .
Aivan ihania kortteja olet askarrellut. Sulla on kyllä taito tehdä kaunista ♡
Mukavaa viikonloppua!
Tuula's life sanoi…
Taitava olet! Kivoja kortteja! Ihailen omin käsin tehtyjä kortteja, mutta itse olen vain yhtenä jouluna pari vuotta sitten tehnyt kortteja. Ehkä taas joskus, kun täältä saa hyviä vinkkejä.
Hyvää viikonloppua!
Akka sanoi…
Ihanaa kun lähdit kaiken keskellä osallistumaan Akan Askarteluhaasteeseen!
Kierrätys on aina niin jee:)
Kiitos, askartelu on antoisaa puuhaa ja kiva kun edistystäkin näkyy välillä
tee toki. Tiedä vaikka innostut uudestaan!