Siemenet suuhun, mihinkäs muuhun


Supermix on luonnollinen tuote, jossa siemenet ovat pääosassa. 
Tämä runsaskuituinen ja proteiinirikas sekoitus sisältää chian ja hampunsiemeniä ja niiden kanssa mehiläisten siitepölyä, kotimaisia marjajauheita, raakakaakaoa ja psylliumia.Ei siis mitään turhaa tai keinotekoista. Myöskään laktoosilla ei ole sidottu siemeniä toisiinsa, vaan ecuadorilaisesta punaisesta banaanista valmistetulla jauheella, joten tuote on maidoton, lisäaineeton ja gluteeniton! Sen sijaan vitamiineja ja antioksidantteja sekä Omega-3-6-9 -rasvahappoja Supermixistä löytyy runsaasti. 

Sekoituksen kuitupitoisuus on erittäin korkea (n. 25 %).


Ensi reaktioni purkin kantta raottaessani oli karmaiseva! En osannut laisinkaan odottaa, miltä tuote näyttää, vaikka tottakai olisi pitänyt ymmärtää, että siemenet näyttävät miltäs muultakaan, kuin siemeniltä. Siksipä kiljahdus, että "mitä muuraiasia ja niiden munia täällä onkaan!?". Ei ne onneksi liikkuneet, joten saatoin tarkastella uudestaan. :D 


Ei pidä antaa tuon ensimmäisen mielikuvani sotkea, sillä seos maistuu ehkä juuri sen banaanin ansiosta oikeastaan ihan hyvältä. Ei se pahaa ainakaan ole. Eihän siemenseos nyt niin eksoottista ole, etteikö se olisi ihan hyvääkin. Olen toisinaan ottanut ihan siltäänkin ruokalusikallisen, mutta paremmin toimii esim. jogurtin seassa. Siltään syötynä alkaa kasaantua hampaisiin, joten vaatii nestettä huuhdetavaksi pois suusta. En siis lähtisi ihan siltään vetämään suuta kohti. 


Eräänä aamuna. Kupissa Latte macchiato vanilla, marjapuuro maidolla ja supermixillä sekä viherjuoma. Kuva om surkea, mutta idea, että sopii siis myös voimakkaampimakuisten puurojen sekaan. Ei pilaa makua. 2-4 ruokalusikallista päivässä riittää ja toimii myös smoothiessa.

tuotetta ei suositella, jos sinulla on korkea verenpaine tai jos olet allerginen koisokasveille (esim. tomaatille). Ei myöskään siitepölyallergikoille.

Supermix soveltuu kaikille, jotka tahtovat ravinnerikkaampaa ravintoa sekä magnesiumin lisälähteenä. Saatavana mm. Ruohonjuuren myymälöistä. 

Itselleni tämä on nimenomaan magnesiumlisänä, sillä olen kärsinyt kivuliaista krampeista pohkeissa, nilkoissa ja varpaissa. Kysyinkin Ruohonjuuresta tätä varten sopivaa tuotetta, ja sain testiin Supermixin. Yllättävän nopeasti vieläpä helpottaa kramppeihin! Yhtään kramppia en ole tämän kuurin aikana saanut!



Kommentit

Tuohan näyttää herkulliselta jogurtin kanssa. Valitettavasti tämä jäisi meidän perheeltä testaamatta allergioiden takia :(

Mukavaa tiistaita (meinasin vahingossa kirjoittaa mukavaa viikonloppua, mieli taitaa jo haluta vapaalle).
Outi, hih, hyvää viikkoa sinullekin. Kohta se viikonloppu taas on. :)
Harmi kun tätä ette voi käyttää. Niin hyvä tuote, että pakko oli esille tuoda.
Unknown sanoi…
Hyvältä näyttää lautasella :)
Tämä kuulostaa sellaiselta, että saatanpa kokeilla jossain vaiheessa.

Aurinkoisia talvipäiviä <3
Anonyymi sanoi…
Kuullostaa ihanalta! Ja terveelliseltä harmi , että olen siitepölylle allerginen :/
Tiia Koivusalo sanoi…
Hih ja anteeksi niin naurattaa, murkkuja ja niiden munia, hyvin kuvailtu. Mutta murkuista viis, ai että tuo rouhe tekee varmasti hyvää. :) Iloa päivään <3
Nanna sanoi…
Oijoi,tuota täytyy ostaa,olisi ihan itselleni sopiva ja vielä Cocovin tuote;)