Koolla on väliä!

Luen toisinaan kommentteja, joissa mietitään, miksi aina esitellä tuotteita, joista itse tykkää, eikä niitäkin, mitkä ovat huonoja. Pettymyksiä. Onhan se pointti sekin, että tuo julki huonoja kokemuksia, mutta Inspiksen periaatehan on, että tuote-esittelyt ovat positiivisiä ja iloa tuottavia, eivätkä fiaskoja. Sitä vakavempaa asiaa saatte sitten pohdinnoissa. Ja eiköhän niitä nurinoita saa lukea muualta ihan tarpeeksi. Ainakin minulla on toisinaan yliannostus kun luen milloin mistäkin narinasta esim. facebookissa. 

Uskon, että meistä jokainen kyllä löytää elämän varrella jonkun huonoksi kokemansa tuotteen, eikä toista kertaa sitä osta. Haluaisinko siis ostaa vartavasten blogiin huonoja kokemuksia, tai pahempaa, pyytää yhteistyössä tuotteita, joista en saa iloa?! EN! 


Toinen asia, miksi esittelen vain MINULLE iloa tuottavia juttuja, enkä käytä sanamuotoina SINÄ-muotoa, johtuu siitä, että MINÄ testaan, Minä koen tuotteet omikseni. Ne ovat minun mielipiteitäni. En voi puhua sinun puolestasi, tai en edes tiedä, mitä vaikkapa ihotyyppisi sanoisi jostain voiteesta. Mutta jos minä jostakin koen iloa, kerron sinulle, ja sinä päätät itse, kokeiletko myös vai et. 

Yksi tällainen uusi innostava tuoteyllätys on IdHAIR Mé -hiuspuuteri. IdHAIR Mé on uusi, 11 tuotetta sisältävä muotoilutuotesarja, johon tämä hiuspuuteri siis kuuluu. Ei ole kauaa, kun eka kertaa kuulin hiuspuuterista ja kuulemani oli positiivista. Olihan se siis pakko testata. Pakkaus on pieni, mutta tuote itsessään on mullistava keksintö!  


Tämä mahtava keksintö, hiuspuuteri, antaa hiuksillesi megavolyymia ja täydellisen kontrollin. Puuteri sirotellaan hiusten tyveen ja kämmenelle, ja se onnistuu helposti  näppärän sirottimen ansiosta. Lopuksi hierotaan hiuksiin ja se on siinä. En todellakaan voinut uskoa, että joku puuteri voisi tuuheuttaa tai tehdä hiuksistani luonnollisesti muotoillun näköiset. Mutta totta se on. Ei tarvita edes paljoa puuteria, eikä hiukset jää valkoisiksi. No, olisihan se pitänyt arvata, sillä esimerkiksi kuivashampoohan on puuterimaista, ja se on ollut aiemmin suosikkini. 



Todellakin, Hiuspuuteri tuuheuttaa nopeasti, on helppo käyttää ja antaa luonnollisen ryhdin. Ei mitään kovaa housmassaa, kuten lakka antaa yleensä. Pullo on niin pieni, että kulkee vaikka käsilaukussa tai jopa tarpeen tullen povitaskussa. 

IdHAIR Mé-tuoteperhe on hauska ja moderni, eikä sen tarkoitus ole edes luoda mitään keinotekoista kypärää päähämmme, vaan korostaa luonnollista kauneuttamme. Siksi koko laaja tuoteperhe on minun mieleen. Kaiken lisäksi esimerkiksi juuri tämä hiuspuuteri sopii niin naisille kuin miehillekin ja iästä riippumatta. Esim. anoppini, joka on yli 70 vuotias, käyttää hiuspuuteria. 

Koolla ON väliä! 




Succes story, Idhairme

Tästä verkkokauppaan : https://idhair.fi/

Kommentit

Tuota pitäiskin kokeilla :)
Id Hairin tuotteet ovat todella hyviä. Itse tykkään kuitua sisältävästä muotovaahdosta.
Kivaa lauantai-iltaa!
Mulan sanoi…
Ymmärrän kyllä hyvin näkemyksesi, miksi haluat esitellä blogissa tuotteita, joista tykkäät. Minä tosin pidän myös blogeista, joissa kerrotaan, jos tuotteella on huononja puolia tai jos se ei toimi ollenkaan. Jos kukaan ei kirjoita tuotteen huonoista puolista, netti olisi täynnä vain positiivia kokemuksia tuotteista, mikä ei antaisi monipuolista kuvaa tuotteesta. On tietysti bloggaajan oma päätös, mitä hän haluaa blogiinsa kirjoittaa ja minusta siihen ei ole sanomista.

Huomaan kuitenkin ajattelevani, että jos blogissa kirjoitetaan joistakin tuotteista kriittisesti, ja sitten kun jotakin tuotetta kehutaan, uskon, että kirjoittaja OIKEASTI tykkää siitä. Se ei toki tarkoita, että he, jotka kirjoittavat vain hyviä arvosteluja eivät toisi rehellistä mielipidettä esiin, mutta sitä on ns. hankalampi huomata ilman vertailukohtaa. Ja tuotteen lyttyyn haukkuminen tai tarkoituksellinen mollaaminen ovat mielestäni eri asia kuin asiallinen kritiikki. Tai toteaminen, että tää ei toiminut mulla sitten yhtään. Kuitenkin jos tuote on saatu testiin blogin kautta, hyötyy yhteistyötaho näkyvyydestä, vaikkei kirjoitus olisikaan pelkästään positiivista hehkutusta (minusta Karkkipäivän Sanni kirjoitti tästä aiheesta tosi hyvin tässä ihan vähän aikaa sitten). Mielestäni ei kuitenkaan ole asiallista pyytää erikseen tuotteita kokeiluun, joista ei alunperinkään usko pitävänsä. Se kuulostaa hölmöltä, ellei aikomus ole antaa tuotteelle mahdollisuutta, jotta siitä voisi pitää.
Mukana ymmärrän pointtisi. Sellaisia blogeja on paljon joissa kerrotaan myös tuotteista jotka olleet fiasko. Toki hyvän tuotteen jokin pieni negatiivinen ja rakentava piirre on asia erikseen. Tarkoitan nyt tyystin tuotteita joista en tykkää.
Katja suosittelen. Helppo ja nopea ja silti näyttävä tulos
Outi se muotoaan kuulostaa ihanalta
Hups. Vastasin ylös vaikka piti tähän.
Unknown sanoi…
Mielenkiintoinen tuote.