Hiusten ykköstuotteet

Kerroin maaliskuussa Santen ihanista tuotteista, jotka hellivät ihoani. Voit lukea Santen tuotteista blogistani tarkemmin. Jos Sante hellii ihoani, hellii Unique Haircare hiuksiani! Sain kolme upeaa tuotetta testattavaksi Ruohonjuuresta ja enää en tuskaile maanantai-kampausten kanssa. Siispä ihan pakko laittaa sinullekin näytille nämä blogiin. 


Hiustenhoidon mullistava kolmikko on tehnyt hiusten laitostani helpon ja mukavan. Unique haircaren tuotteet sisältävät vähintään 98% kasvipohjaisia ​​ainesosia ja jopa 43% ainesosista tulee luomuviljelystä. Unique haircare tuottaa raaka-aineet tuulivoimalla ja tuotteisiin käytetään helposti uusiutuvia ja paikallisia raaka-aineita Tanskan ja pohjoismaiden kasvistoa hyödyntäen. 

Unique tuotteissa ei käytetä :
parabeeneja, 
propylenglykolia, 
PABA-aurinkofilttereitä, 
synteettisiä värejä tai hajusteita, 
nano-ainesosia, 
geenimuunneltuja aineita, 
formaldehydejä eikä niiden johdannaisia, 
myrkyllisiä kemikaaleja, 
lanoliinia,
 SLS/SLES:tä, 
trethanolamiinia (TEA), EDTA, 
ureaa. 
Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Unique hiusten- ja ihonhoitotuotteilla on seuraavat sertifioinnit: 

ECOCERT (luomu), CRUELTY FREE INTERNATIONAL (eläinkokeettomuus), 
TRE-FOR 100 % (tuulienergia). 
Unique on kansainvälisten Cosmoprof- kauneusmessujen Cosmoprof Green Prize voittaja. Pakkauksissa ilmoitetaan selkeästi eri sertifiointien osuudet tuotteesta. 
Suomessa tuotteita myy ainakin Ruohonjuuri.


Pesen ensin hiukset Syväpuhdistavalla shampoolla, joka pesee tehokkaasti hiuksista lian ja muotoilutuotteiden jäänteet, kuten hiuslakan, hiusöljyt jne. Hiukset tuntuvat puhtailta ja helposti käsiteltäviltä. Shampoo vahvistaa, suojaa ja elvyttää hiusta pintaa syvemmältä. Kuvassa näet Syväpuhdistavan shampoon vihreällä alaosalla. 

Seuraavaksi hiusten kuivaus ja muotoilu. Muotoilussa käytän oikeastaan kahta eri tyyliä. Joinakin päivinä suosin muotoiluvaahtoa (pinkki pullo), sillä valitsemani muotoiluvaahto on vahva, ja se antaa hiuksille voimakasta volyymia ja pitkäkestoista rakennetta. Ihan tavallisesta muotoiluvaahdosta ei ole kyse, sillä tästä vaahdosta ei tule samanlaista valkoista hattaraa, kuin kemiallisesti valmistetuista eikä tästä hiukset jää tahmaisiksi. Tämä vaahto on kosteampaa ja "sulaa" käsiin nopeasti. Olenkin ottanut vaahtoa aina pikkuisen kerrallaan, ja hieronut sen hiuksiini. Unique haircaren muotoiluvaahto "katoaa" hiuksiin rakenteensa ansiosta nopeasti ja antaa heti ryhdin. Kovin paljoa ei kannata kerralla laittaa, ettei hiukset tule märiksi. Tämä on siis harjoittelun kautta koettu rittoisaksi. 

Toisinaan, ja yleisemmin vielä, käytän Suolasuihketta. Unique -suolasuihke valittiin Ruohonjuuren parhaaksi tuotteeksi vuonna 2015 hiustenhoitotuotteiden sarjassa.  En ihmettele yhtään, sillä suolasuihke on ehdoton number one minullakin hiusten muotoilussa. 

Tuo lila-reunainen pullo sisältää raikkaiden villikukkien tuoksuista nestettä, jota suihkautetaan hiuksiin kauttaaltaan. Ei mene kauaa, kun hiukseni ovat selkeästi tuuheammat ja boheemilla tavalla luonnonkauniisti kihartuneet. Tämä antaa juuri samanlaisen kampauksen kuin Malibun rannoilla näkee surffaripoikien tyttöystävilläkin. ;)

Suolasuihke on ylellinen, keskipitävä muotoilusuihke, joka sopii kaikille hiustyypeille. Voit käyttää kosteisiin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin.  Olen testannut molempiin, ja toimii! Esimerkiksi laivalla suihkusta lähes suoraan yökerhoon mennessä hiukset oli helppo muotoilla kosteina. Voin hyvin suositella kiireiseen aamuun tätä tuotetta siinä missä itsensä hemmotteluunkin ihan kaikessa rauhassa. 

Tänä aamuna rankkasade kasteli hiukseni täysin, mutta onneksi oli suolasuihke laukussa, niin volyymiä löytyi sateesta huolimatta. Ei tarvinnut kulkea lättätukalla pitkin kaupunkia. 

Onko Unique haircare sinulle tuttu?

Entä suolasuihke?



Tuotteet: Ruohonjuuresta saatu
Koru oma, Namaste_uk, jo annettu pois


Kommentit

Minulla on myöskin ekokampaajallani myytyjä tuotteita käytössä. Tein postauksen myös niistä. En tosin noin hyvää kun sinä teit.
Tykkään ekotuotteista sekä kasvivärjäyksestä. Hiukseni ovat selvästi muuttuneet tuuheammaksi ja paremman laatuiseksi.
Tuija , hiukset ja keho tietävät sen mitä me vasta opettelemme, eli luonto ja ihminen ovat yhtä ja meidän tulisi luonnon kanssa kimpassa.ei tuhota kemikaaleilla ja muilla saasteilla.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihanat herkut ja huulikynistä tykkään kovasti itsekin. Kivaa iltaa Viltsu <3
Kiitos Tiia. Todennäköisesti tarkoitit kommenttisi jättää eri postaukseen, mutta tärkeitä että kommentoit kuitenkin. Hyvää iltaa sinullekin.
Kaksi pientä ja punaista postaus täällä: somanyinspiration.blogspot.fi/2017/03/kaksi-pienta-ja-punaista.html?m=1