Parhaimmista parhaimmalle ystävälle


Ystävä on sellainen, jolle tahtoo pelkkää hyvää. Ystävästä haluaa pitää huolta ja hänen puolestaan tekisi lähes mitä vaan. Jos on jokin keino, kuinka auttaa ystävää, sen tahtoo tehdä. Tai ilahduttaa vaikka kukkasella tai ihanalla voiteella. Hemmotella. 
Ole itsesi paras ystävä ja rakasta itseäsi porkkanavoiteella! 


Sohvy Porkkana kasvovoide on sirossa purkissa oleva ruskettumista edistävä voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Pieni määrä voidetta levitetään puhdistetuille kasvoille kosteusvoiteen tapaan. Voide on hyvin samettista ja helposti levittyvää, ja se kuivuu hetkessä iholle. Voit siis halutessasi jatkaa meikkausta viipymättä. Lisäksi olen iltaisin kasvojen pesun jälkeen laittanut pelkästään tätä voidetta, ja saanut sitä kautta kaikki hyvät hyödyt kasvoilleni voiteesta. 


Ihana porkkanavoide on kaiken lisäksi keltaisen porkkanan väristä ja tuoksuu aistikkaan kirpsakalle mandariinille. Voisin syödä tämän voiteen, jos olisi syötäväksi tarkoitettua. Niin on herkullinen tuoksu. Lisäksi voiteessa on luonnollisesti porkkanaöljyn ansiosta SPF noin 38–40. Tuote on siis yleellinen lahja juuri sille parhaimmista parhaimmalle ystävälle, eli itselle. <3 Sopii myös sydänystäville lahjaksi. ;)


Pienessä purkissa on suuri määrä hyviä ominaisuuksia. Nimittäin Sohvin Porkkana kasvovoiteen vaikutukset ovat ihon ruskettaminen, ihon nuorentaminen ja uudistaminen, ihon rakenteen parantaminen, runsas linolihappo suojaa ihoa, ihon kosteuttaminen ja rauhoittaminen sekä voiteen A-, C-, D-, E- ja F-vitamiinit sekä polyfenolit pitävät ihon terveenä. 
Kaiken lisäksi tämä voide on myös edullinen!

Bona Valerella on Sohvylta myös Appelsiini-porkkana ihovoide, jota myös voi käyttää ympäri vuoden vartalolla samaan tarkoitukseen. 



Kaikki Sohvy -tuotteet ovat valmistettu Virossa käsityönä. Sohvyn ihonoitotuotteet eivät sisällä väriaineita, parabeeneja, sulfaatteja eikä mineraali- ja silikoniöljyjä.
Minulle Sohvin Porkkana kasvovoide saapui blogitestiin Bona Valerelta. Löydät tuotteen TÄÄLTÄ
Bona Valere löytyy myös Facebookista 


yhteistyössä Bona valere

Kommentit

Ihanasti oot laittanut voidepurkin esille, nuo dropsit sopivat hyvin.
Ihanan väristä voidetta.
Salka sanoi…
Näyttää aivan ihanalta voiteelta ^_^ Porkkanaöljyn luonnollinen aurinkosuoja kiehtoo, pidänpä tämän mielessä ensi kesää ajatellen :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Vaikuttaa muuten aivan ihanan tuoksuiselta ja kosteuttavalta voiteelta. Me like <3 Kivaa päivää Viltsu <3