Vuoden odotetuin hetki ja korttivaihto

Yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista oli nyt viikonloppuna. Yötivoli hattaroineen ja pyörivine härveleineen. Ihmisvilinää ja iloista puheensorinaa. Olimme varautuneet hyvissä ajoin käymään jompana kumpana iltana siellä. Nauramaan vedet silmissä jossain laitteessa ja syömään hattaraa niin, että sormet ja suu ovat tahmaisena. Valmistauduin tätä varten vuoden! Vaan kuinka kävikään?! En päässyt lähtemään. That´s my (different) Life.


Noista tuollaisista "mitä en voikkaan tehdä" ei tule juurikaan kirjoitettua. Ennemminkin siitä, mikä onnistuu. Kaikesta kivasta, jonka tahdon jakaa kanssasi. Kuten vaikka tästä postin tuomasta ihanasta lähetyksestä. Nimittäin Instagramin kautta tutustuin erääseen venäläistyttöön, jonka kanssa olemme vaihdelleet kortteja. Laitoin hänelle Muumikortin menemään kera 10 muun kortin, ja posti toi minulle tämän ihanan setin vastineeksi. Korttikuvat ja kortti. 


Tämä kortti on yömaisema Kamchatskysta, Venäjältä. Olisipa kiva päästä joskus käymään tuolla, mutta onhan se aikas kaukana. Itseasiassa haaveissa olisi lähteä matkalle, jonnekin lämpimään, muutaman vuoden päästä. Eihän sitä tiedä, vaikka se onnistuukin, kun tarpeeksi uskomme siihen. Mitään ei saa, ellei usko unelmiinsa. Ja kunhan H-hetkellä tietäisi, missä olisi sitten turvallista. 


Eilen oli kova myrsky täällä Kuopiossa ja voisihan sitä kuvitella, että silloin pysyy sisällä ja vetää villasukat jalkaan. Me lähdimme Murusen kanssa ulos lenkille! Tuuli ujelsi kuin meren tyrskyt, puut taipuivat eri suuntiin ja risuja ja lehtiä lenteli maahan. Oli kiva käydä hieman kävelemässä ja katselemassa luonnon voimia. Sitä tuntee olevansa niin pieni ihminen luonnonvoimien rinnalla. Eihän me kauaa ulkona voitu olla edes, koska terveyteni ei sallinut, mutta edes vähän aikaa. Ja kylläpä uni maittoikin yöllä ja vielä aamustakin. 

Tuollaisen klemmarikoristeen askartelin yhteen atc-vaihtoon lisälahjaksi. Itsekin kun tykkään koristella kalenteriani vastaavilla ja noiden avullahan löytää merkkaamansa sivutkin helposti.


Kommentit

Sun blogissa näkeekin aina ihania kortteja.
Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!
Kuvakehrääjä sanoi…
Kauniita kortteja on kiva saada. Hyvää viikon alkua!
Silkku sanoi…
Voi sulla meni mönkään ihana reissu. Haleja kovasti täältä ja kyllä varmasti sinä sitten johonkin pääset kun olet parempi ❤